Ηλεία

Αμαλιάδα: Βρήκε… εποχή να κλέψει το ΤΕΙ!

ΕΝΩ ΑΛΛΟΣ ΔΡΑΣΤΗΣ ΕΚΛΕΒΕ ΛΑΔΙ, ΡΟΥΧΑ, ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ…ΑΝΤΙΚΕΣ ΣΤΗΝ  ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΔΑΣ

Την εποχή που κάποιοι θέλουν το πανεπιστημιακό τμήμα Αμαλιάδας, που έχει «μείνει» στις μνήμες και στις αναφορές ως ΤΕΙ Αμαλιάδας, να απομακρύνεται για άλλους νομούς, ένα άτομο προ ημερών, βρήκε την… εποχή, να κάνει την δική του κλοπή (!), από τον χώρο.

Ο δράστης μάλιστα διάλεξε και την ημέρα ή καλύτερα την βραδιά  του Αγίου Βαλεντίνου (!), για να «αποδείξει» την αγάπη του για την εκπαίδευση και την παραμονή του Τμήματος στην Αμαλιάδα!

Αφού διέρρηξε το φυλάκιο του εκπαιδευτικού ιδρύματος, αφαίρεσε ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο, ένα κινητό τηλέφωνο, έναν φακό, ένα laptop και έναν σταθερό υπολογιστή.

Η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας και αφού ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του δράστη, σχηματίστηκε εις βάρος του δικογραφία.

Ο δράστης παρέδωσε στους αστυνομικούς ένα laptop, δυο μικρά ηχεία, μια ψήκτρα υπολογιστών (!) και ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες.

Και ο άλλος πιο… παραδοσιακός!

Εν τω μεταξύ μετά την κλοπή… πανεπιστημιακού επιπέδου, το βράδυ της Τετάρτης συνελήφθη δράστης ο οποίος αφαίρεσε από αποθήκη στην περιοχή της Αμαλιάδας, δύο μεταλλικά δοχεία με λάδι, αξίας περίπου 120 ευρώ!

Από την προανάκριση, που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας προέκυψε ότι ο δράστης στις 15 Οκτωβρίου 2020, στις 30 Ιανουαρίου… του τρέχοντος και πριν μια εβδομάδα  περίπου διέπραξε τρεις κλοπές σε οικία, σε μηχανουργείο και σε αυτοκίνητο, κατά τις οποίες αφαίρεσε είδη ρουχισμού, δυο ηλεκτρικούς τροχούς κοπής μετάλλων και δυο μπαταρίες οχημάτων και μεταλλικά αντικείμενα… αντίκες!

Μέρος των κλοπιμαίων  βρέθηκε, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στους παθόντες…

Όλη η επικαιρότητα