Ηλεία

Αμαλιάδα: Ευχαριστούν τους ανθρώπους που τους βοηθούν καθημερινά

Μεγάλη είναι η ανταπόκριση του κόσμου, κυρίως από το Πάσχα και ύστερα, στο κάλεσμα για βοήθεια της οικογένειας της Κυριακής Σταμνιώτη με τα 4 ανήλικα παιδιά στην Αμαλιάδα, που για μήνες ζούσε πέρυσι σε καλύβα στην παραλία Κουρούτας…

Η κα Σταμνιώτη θέλησε χθες μέσω της εφ. «Πατρίς» να ευχαριστήσει όσους βοηθούν την οικογένειά της, που ζει σε ένα μικρό σπίτι, με το επίδομα για τα παιδιά και με λιγοστά και κατά καιρούς μεροκάματα εργάτη και ελαιοχρωματιστή που κάνει ο σύζυγός της.

«Έχω μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο. Μου φέρνουν πράγματα, διάφορα είδη, παιχνίδια για τα παιδιά.

Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο, που σε αυτή την δύσκολη κατάσταση μας βοηθάει με κάθε τρόπο.

Έρχονται στο σπίτι σχεδόν καθημερινά από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα και μας φέρνουν πράγματα, τρόφιμα και ευχαριστώ πολύ την εφημερίδα «Πατρίδα» που στέκεται δίπλα μας.

Είναι σημαντικό ότι και κάποιοι ανώνυμοι στέλνουν πράγματα.

Η οικογένεια μου ευχαριστεί όλον αυτό τον κόσμο που μας στηρίζει μέχρι τώρα.
Για εμάς όλα αυτά είναι πολύ σημαντικά. Είναι τα παιδιά και οι ανάγκες μεγάλες.
Βέβαια, χρειαζόμαστε μεγαλύτερο σπίτι. Είμαστε 6 άτομα, αλλά όταν ακούνε για 4 παιδιά δεν δέχεται κανείς. Τι να κάνουμε;

Επίσης, μήπως βρεθεί μια δουλειά για τον σύζυγό μου. Είναι ελαιοχρωματιστής και μπορεί να αναλαμβάνει δουλειές σε λογικές τιμές. Να μπορέσουμε κάπως να ορθοποδήσουμε», είπε η κα Σταμνιώτη.

Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει την οικογένεια μπορεί να καταθέτει χρήματα σε λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα στο όνομα «Κυριακή Σταμνιώτη», ο οποίος είναι ο εξής: GR 3801103090000030963977860.

Επίσης, μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο: 6907659505.

Όλη η επικαιρότητα