Ηλεία

Αμαλιάδα: Θλίψη για τον θάνατο του Τηλέμαχου Τραγουστή

Έφυγε από την ζωή τα χθες τα ξημερώματα.
Ακούστε το άρθρο

Έφυγε από την ζωή τα χθες τα ξημερώματα ο επί σειρά ετών διευθυντής του άλλοτε Β΄ Δημοσίου Ταμείου Τηλέμαχος Τραγουστής, πατέρας της δημοσιογράφου Νατάσας Τραγουστή, συζύγου του προέδρου της ΕΣΗΕΠΗΝ Κυριάκου Κορτέση και του γνωστού γιατρού ορθοπεδικού Κώστα Τραγουστή, συζύγου της γιατρού ΩΡΛ Σοφίας Λιοφάγου-Τραγουστή.

Ο αείμνηστος Τηλέμαχος Τραγουστής, με καταγωγή από την Αμαλιάδα, έφυγε ήρεμος και γαλήνιος στην αγκαλιά της αξιολάτρευτης συζύγου του Ιωάννας, των παιδιών του και των αγαπημένων του εγγονών Τηλέμαχου και Ιωάννας.

Ο εκλιπών υπήρξε ιδιαίτερα συμπαθής, άσκησε το δημόσιο λειτούργημά του με εντιμότητα, ευθυκρισία και ευαισθησία στον συναλλασσόμενο πολίτη. Άνθρωπος ηπίων τόνων εμπνεόμενος από δημοκρατικές αρχές και αντιλήψεις, υπήρξε ιδιαίτερα συμπαθής και αγαπητός από τους συναδέλφους του και όσους προσέτρεχαν στην πάντοτε ανοιχτή πόρτα του γραφείου του.

Η κηδεία του εκλιπόντος θα τελεστεί σήμερα στις 11 π.μ. από τον παλαιό Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέου στην Πάτρα.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΠΗΝ για τον θάνατο του Τηλέμαχου Τραγουστή:

«Τα Διοικητικά Συμβούλια της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου Νήσων και του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Συντακτών της ΕΣΗΕΠΗΝ, εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην αγαπητή συνάδελφο, τακτικό μέλος της Ένωσης Συντακτών και του Ταμείου, Νατάσα Τραγουστή, για το θάνατο του πατέρα της Τηλέμαχου. Επίσης συλλυπούνται θερμά το σύζυγό της Πρόεδρο της ΕΣΗΕΠΗΝ Κυριάκο Κορτέση».

Η εφ. «Πατρίς» και το Patrisnews εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στους οικείους του.

Όλη η επικαιρότητα