Ηλεία

Αμαλιάδα: Ο κορωνοϊός «χτύπησε» την δράση της Ανθρώπινης Αλληλεγγύης!

Ακούστε το άρθρο

Δεν θα μοιράσει τρόφιμα για  τα Χριστούγεννα, η Ανθρώπινη Αλληλεγγύη, αφού λόγω κορωνοϊού,  δεν υπήρξε κινητοποίηση για την συλλογή κυρίως τροφίμων, ώστε να βοηθηθούν οικογένειες που βρίσκονται σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Περίπου 400 οικογένειες τα φετινά Χριστούγεννα δεν θα λάβουν την βοήθεια για το γιορτινό τραπέζι από την Ανθρώπινη Αλληλεγγύη, που για πρώτη φορά σε περίοδο Χριστουγέννων δεν συνέλεξε είδη από προσφορές εταιρειών και απλών πολιτών, έξω από τα σούπερ – μάρκετ.

Όπως ανέφερε χθες ο πρόεδρος της οργάνωσης κ. Αποστόλης Αποστολόπουλος, δυστυχώς δεν μπορούσε εν μέσω πανδημίας η οργάνωση να βάλει σε κίνδυνο εθελοντές και πολίτες που θα ήθελαν να βοηθήσουν με δράσεις για συλλογή ειδών, ωστόσο διαβεβαίωσε ότι όταν λήξει το lockdown  και επιτραπεί η κυκλοφορία και η συνάντηση ατόμων, η Ανθρώπινη Αλληλεγγύη θα προβεί στην συγκέντρωση ειδών για να το προσφέρει σε συνανθρώπους μας που έχουν μεγάλη ανάγκη.

«Δεν βγήκαμε φέτος στα σούπερ – μάρκετ, γιατί φοβηθήκαμε να μην έχουμε προβλήματα με τα μέλη μας και τους εθελοντές μας, σχετικά με τα μέτρα και τους κινδύνους με τον κορονοιό. Κι έτσι δεν συγκεντρώσαμε τα τρόφιμα, που συγκεντρώνουμε κάθε χρόνο, για να βοηθήσουμε τις οικογένειες  που έχουν ανάγκη. Με την πρώτη ευκαιρία, όταν θα επιτραπεί η κυκλοφορία θα προσπαθήσουμε να συγκεντρώσουμε τρόφιμα και αμέσως θα βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας.

Ευχόμαστε καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά σε όλους», είπε ο κ. Αποστολόπουλος.

Όλη η επικαιρότητα