Ηλεία

Αμαλιάδα: Πένθος για την Ρούλα Γκουβίτσα – «Έχασε» την μητέρα της

Τον θάνατο της μητέρας της, Τριανταφυλλιάς Παπαδάτου, θρηνεί η δημοτική σύμβουλος Ήλιδας, κ. Ρούλα Γκουβίτσα.

Ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος, μια σεβαστή γυναίκα της Αμαλιάδας, η Τριανταφυλλιά Παπαδάτου «έφυγε» χθες από τη ζωή στα 95 της χρόνια. Μητέρα της δημοτικής συμβούλου Ήλιδας κας Ρούλας Γκουβίτσα και γιαγιά της δικηγόρου Κλεονίκης Δ. Γκουβίτσα, η κυρία Φύλλω, όπως όλοι την γνώριζαν, «έφυγε» πλήρης ημερών, προκαλώντας την θλίψη στους δικούς της ανθρώπους και συγκίνηση στην τοπική κοινωνία.

Χαμηλών τόνων, ευγενική φυσιογνωμία και πάντα με τον καλό λόγο, η Τριανταφυλλιά Παπαδάτου άφηνε αθόρυβα και σεμνά το δικό της στίγμα και αποτελούσε σημαντικό στήριγμα για την οικογένεια.

Σύζυγος του αείμνηστου εμπόρου μοτοποδηλάτων Παναγιώτη Παπαδάτου, πάλεψαν να στήσουν μια δυναμική επιχείρηση και να δημιουργήσουν μια όμορφη οικογένεια.

Η κυρία Φύλλω της Αμαλιάδας, της οδού Επτανήσου, η αγαπημένη κυρία της γειτονιάς της, ευτύχησε να αποκτήσει τρία παιδιά, την Ρούλα δημοτική σύμβουλο, τον Πέτρο Παπαδάτο πρώην δημοτικό σύμβουλο και πρώην πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας και τον Αντώνη που επί χρόνια διατηρούσε καταστήματα με μοτοποδήλατα και ψυκτικά είδη.

Η μεγάλη της χαρά, ήταν τα πολλά εγγόνια που απέκτησε, αλλά και τα δισέγγονα, που ήταν πάντα δίπλα της!

Χθες η κα Ρούλα Γκουβίτσα μοιράστηκε τον αποχαιρετισμό της, με μια κοινή φωτογραφία της μητέρας της με τον πατέρα της,  γράφοντας συγκινημένη: Η καρδιά μας, κρατά πάντα ζωντανή τη μνήμη τους, όσο κι αν βρίσκονται μακριά μας. Καλό ταξίδι μανούλα μου, σήμερα θα βαδίζεις στο πλευρό του αγαπημένου μας πατέρα στον ουρανό. 15-4-21».

Στο άκουσμα του θανάτου της Τριανταφυλλιάς Παπαδάτου, ο δήμαρχος Ήλιδας, κ. Γ.  Λυμπέρης και το Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας, με ψήφισμα τους εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην κα Γκουβίτσα και την οικογένεια της.

Η κηδεία της τελείται σήμερα, στις 3 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό  Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αμαλιάδα.

Η εφ. «Πατρίς» και το patrisnews.com , εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους της.

Όλη η επικαιρότητα