Ηλεία

Αμαλιάδα: Τα παρέσυρε με το αυτοκίνητο και μετά τα… έβριζε!

ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑ ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ STOP ΧΤΥΠΗΣΕ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ

Εκτός από ασυνείδητος, ήταν και θρασύτατος ο οδηγός ενός αυτοκινήτου, ο οποίος παρέσυρε δύο ανήλικα αγόρια ενώ έκαναν ποδήλατο στην Αμαλιάδα και αφού σύμφωνα με την καταγγελία τα είδε πεσμένα στο έδαφος και τραυματισμένα, άρχισε να τα βρίζει! Στη συνέχεια, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο και έγινε… «καπνός»!

Το πρωτοφανές αυτό περιστατικό συνέβη περίπου στις 8 το βράδυ της Κυριακής στην συμβολή των οδών Βύρωνος και Αρχ. Ήλιδος κοντά στην Αστυνομία.

Τα δύο παιδιά περίπου 13 ετών, περνούσαν από το σημείο, όταν σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του αγροτικού αυτοκινήτου φέρεται να παραβίασε και πινακίδα “Stop”, με αποτέλεσμα να παρασύρει και να χτυπήσει τα δύο παιδιά.

Σοκαρισμένα, παρέμεναν στο έδαφος έχοντας κάποια χτυπήματα ευτυχώς τελικά όχι σοβαρά και αμυχές και ο θρασύτατος οδηγός βγήκε από το αυτοκίνητο και άρχισε να παρατηρεί και να βρίζει τα παιδιά που είχαν σοκαριστεί και από το χτύπημα και από την πρωτοφανή λεκτική επίθεση που δέχονταν, φοβούμενοι μάλιστα κάποια στιγμή, τις… άγριες διαθέσεις του οδηγού!

Οι γονείς ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές και το Τμήμα Τροχαίας Ήλιδας σχημάτισε δικογραφία για το περιστατικό, αναζητώντας με βάση τις περιγραφές το συγκεκριμένο αυτοκίνητο…

Όλη η επικαιρότητα