Ηλεία

Αμαλιάδα: Θλίψη για τον θάνατο του 58χρονου επιχειρηματία, Νίκου Οικονόμου

Ακούστε το άρθρο

Στα 58 του χρόνια έφυγε από την ζωή, χθες νωρίς το απόγευμα ο Νίκος Οικονόμου ο γνωστός και αγαπητός επιχειρηματίας στην τοπική κοινωνία της Αμαλιάδας.

Ο αγαπημένος του αδελφός, ο Μάριος, επικοινώνησε χθες το μεσημέρι μαζί του τηλεφωνικά και ο Νίκος μεταξύ άλλων τον διαβεβαίωσε ότι είναι μια χαρά.

Δύο ώρες αργότερα όμως, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ βρισκόταν στο σπίτι του Νίκου και διασώστες έκαναν μαλάξεις στον 58χρονο. Το ασθενοφόρο είχε καλέσει η σύζυγός του, όταν ο άνδρας της έχασε τις αισθήσεις του. Οι διασώστες έκαναν κάθε δυνατή προσπάθεια, αλλά ο Νίκος δεν αντιδρούσε. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Νίκος Οικονόμου ήταν ένας πολύ ωραίος άνθρωπος, αξιαγάπητος και χαμογελαστός, που μαζί με την σύζυγο του, την εκπαιδευτικό Αθανασία Κακοταρίτη, είχαν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, με δύο παιδιά την Αγγελική και τον  Αποστόλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος πριν από δεκαεπτά χρόνια είχε κάποια προβλήματα υγείας τα οποία όμως είχε ξεπεράσει. Σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του.

Η εφ. «Πατρίς» και το Patrisnews, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος.

Όλη η επικαιρότητα