Ηλεία

Αναβάλλεται ο εμβολιασμός των υγειονομικών στην Ηλεία

Ακούστε το άρθρο

Αν και δεν υπάρχει ακόμη κάποιο επίσημο έγγραφο, εντούτοις επιβεβαιωμένες πηγές αναφέρουν ότι τελικά δεν θα γίνει τη Δευτέρα ο προγραμματισμένος εμβολιασμός για το υγειονομικό προσωπικό στα νοσοκομεία της Ηλείας.

Η έναρξη του εμβολιασμού για τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό των τριών μεγάλων νοσοκομείων της Ηλείας, του Πύργου, της Αμαλιάδας και των Κρεστένων θα γίνει σε ημερομηνία που θα καθοριστεί το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα.

Οι λόγοι της αναβολής δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί και μάλιστα έχουνε υπάρξει αντιδράσεις από τους υγειονομικούς για αυτή την καθυστέρηση στον εμβολιασμό τους.

Γιάννης Καρβέλης: «Ουδέποτε είχαμε πει επίσημα πότε ξεκινούν οι εμβολιασμοί στην Ηλεία»

Για το θέμα με τους εμβολιασμούς στα νοσοκομεία της Ηλείας ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ κος Γιάννης Καρβέλης τόνισε ότι ουδέποτε είχε βγει – επίσημα – σχετικό πρόγραμμα, που να αναφέρει ότι οι εμβολιασμοί στην Ηλεία θα ξεκινήσουν Δευτέρα ή Τρίτη (4-5 Ιανουαρίου) και ότι έχει προγραμματιστεί να γίνουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Μάλιστα ο κος Καρβέλης τόνισε ότι όταν βγει το σχετικό πρόγραμμα με τους εμβολιασμούς στα νοσοκομεία της Ηλείας, θα σταλεί ανακοίνωση που θα δημοσιευτεί από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Όλη η επικαιρότητα