Αθλητισμός

Αναγέννηση Πύργου: Το πρώτο σωματείο στίβου με Eιδική Αθλητική Αναγνώριση!

Ακούστε το άρθρο

Ο Γ. Σ . ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΥΡΓΟΥ είναι τo πρώτο σωματείο στίβου στο Δήμο Πύργου που κατέχει όχι μόνο την Αθλητική Αναγνώριση του ΣΕΓΑΣ ,αλλά είναι και επίσημα εγγεγραμμένο στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Οι ”ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ” είναι μόλις το 42ο σωματείο Στίβου Πανελλαδικά, που καταφέρνει να ενταχθεί στο Μητρώο και έχει δικαίωμα χρήσης Δημόσιων Αθλητικών Εγκαταστάσεων.

Η επιτυχής εγγραφή στο Μητρώο δίνει ξεχωριστή χαρά και ικανοποίηση. Είναι μια δικαίωση του ΔΣ και των ανθρώπων του σωματείου, που κατάφεραν να ξεπεράσουν τον  «πόλεμο» που δέχθηκαν από την ημέρα ίδρυσης του το 2017.

Είναι μια απόδειξη, ότι το σωματείο μας αντιμετωπίζει με τη δέουσα σοβαρότητα τους θεσμούς. Εξάλλου, το μότο του σωματείου από την ημέρα που ιδρύθηκε και για όσα χρόνια θα υπάρχει είναι ένα και μοναδικό:

«άμιλλα, ευγενής άμιλλα»

Η συνέχεια, μας βρίσκει σοφότερους στην καθημερινότητα μας και πιο δυνατούς στα αθλητικά δρώμενα. Με συνέπεια και υπευθυνότητα αναμένουμε την επιστροφή στην αθλητική δράση όλων των σωματείων.

Πολύ περισσότερο όσων συμφωνούν με το μότο μας.

Όλη η επικαιρότητα