Γ Εθνική

Ανδριόπουλος (Αίας Γαστούνης): «Δεν μπορούμε παρά να περιμένουμε…»

Σε αναστολή, όπως άλλωστε  όλες  οι ομάδες  της  Γ΄ Εθνικής βρίσκονται οι προπονήσεις στον Αίαντα Γαστούνης , μετά τα περιοριστικά μέτρα της  κυβέρνησης   που εφαρμόζονται, από το περασμένο Σάββατο.

Την ίδια ώρα, στην ομάδα σχεδιάζουν με ποιο τρόπο θα μπορέσουν οι ποδοσφαιριστές, είτε ανά τριάδες, είτε ατομικά, να συνεχίσουν να προπονούνται, έτσι ώστε να διατηρήσουν τουλάχιστον τα επίπεδα της φυσικής του κατάστασης στο επιθυμητό επίπεδο.

Μιλώντας στην «Πατρίς  – Σπορ» ο τεχνικός του Αίαντα Θοδωρής Ανδριόπουλος τόνισε: «Είναι  γεγονός ότι η νέα καραντίνα όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά γενικότερα στη ζωή μας, μας έχει ενοχλήσει όλους! Αλλά  τι μπορούμε να κάνουμε, από το να περιμένουμε τη  λήξη της, και την επιστροφή στην κανονικότητα! Σίγουρα μας λείπει το ποδόσφαιρο σε όλους μας, και ιδίως σε εμάς που το υπηρετούμε για μια ζωή! Ας ελπίσουμε  αυτό το δεύτερο κύμα  της καραντίνας να περάσει γρήγορα, και να επιστρέψουμε ακόμα πιο γρήγορα στα γήπεδα! Όμως φοβάμαι και δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος!»

 

Όλη η επικαιρότητα