Αχαϊα

Ανείπωτη τραγωδία στην Αχαΐα: Nεκρό 8χρονο «αγγελούδι…»

Τη γη κάτω από τα πόδια τους έχασαν οι γονείς του 8χρονου Γιώργου Μπαρδάκη από το Σκιαδά Τριταίας, στο άκουσμα της είδησης πως το μικρό τους αγγελούδι δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Τεράστιες προσπάθειες κατέβαλαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ, ωστόσο δεν κατάφεραν να επαναφέρουν τον μικρό Γιώργο.

«Καλό ταξίδι αντράκι μου. Θα σε θυμόμαστε πάντα αντρούλι μου», είναι τα λόγια στενών συγγενών του που ακόμα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πως δε θα ξαναδούν το μικρό Γιώργο.

Το δημοτικό σχολείο στο χωριό Σταυροδρόμι

Το παιδί βρισκόταν στο σχολείο του, όταν ξαφνικά λιποθύμησε. Οι προσπάθειες των διασωστών που βρέθηκαν στο σημείο ήταν τιτάνιες, ωστόσο δεν κατάφεραν να επαναφέρουν τον 8χρονο.

Το χωριό Σκιαδά

Οι γονείς του και η μεγαλύτερη αδελφή του είναι απαρηγόρητοι και δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγωδία που τους βρήκε. Η είδηση της απώλειας σκόρπισε θλίψη σε ολόκληρη την περιοχή.

Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως επικοινώνησε με το σχολείο αλλά και με την οικογένεια του παιδιού, προκειμένου να ενημερωθεί για την τραγωδία.

Ο θάνατος φέρεται να οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Η καταγωγή του παιδιού ήταν από το Σκιαδά και φοιτούσε στο δημοτικό σχολείο Σταυροδρομίου. Η σορός μεταφέρθηκε για νεκροψία στο νοσοκομείο του Ρίου.

Όλη η επικαιρότητα