Κόσμος

Αντίο ρύζι Uncle Ben’s και καλωσήρθες Ben’s Original

Ακούστε το άρθρο

Η είδηση ήταν γνωστή από τον περασμένο Ιούνιο αλλά σήμερα επισημοποιήθηκε. Η Mars Food ανακοίνωσε ότι αλλάζει την ονομασία στο γνωστό ρύζι UNCLE BEN’S® σε Ben’s Original™.

Όπως αναφέρεται σκοπός είναι να δημιουργήσει ένα μέλλον χωρίς αποκλεισμούς, διατηρώντας παράλληλα τη δέσμευσή της εταιρείας να παράγει το καλύτερο ρύζι στον κόσμο.

«Το τελευταίο διάστημα, έχουμε ακούσει χιλιάδες καταναλωτές, τους Συνεργάτες μας και άλλους ενδιαφερόμενους από όλο τον κόσμο», δήλωσε η Fiona Dawson, Global President Mars Food, Multisales και Global Customers. «Κατανοούμε τις ανισότητες που πιθανά σχετίζονταν με το όνομα και το πρόσωπο του brand στην προηγούμενη μορφή του, και όπως ανακοινώσαμε τον Ιούνιο, δεσμευτήκαμε να αλλάξουμε».

Η εταιρεία θα αφαιρέσει και την εικόνα που υπάρχει στη συσκευασία και όπως αναφέρει θα προχωρήσει σε μια πιο δίκαιη απεικόνιση. Έτσι, το brand δεν αλλάζει απλώς το όνομα και την εικόνα του. Αναλαμβάνει επίσης δράση για την ενίσχυση της ενσωμάτωσης και της ισότητας, θέτοντας ένα νέο όραμα: τη δημιουργία ευκαιριών που προσφέρουν σε όλους μια θέση στο τραπέζι.

Εκτός από πολλές άλλες δράσεις στη Greenville του Μισισιπή – όπου το Ben’s Original ™ παράγεται για περισσότερα από 40 χρόνια – η Mars Food θα προχωρήσει σε επενδύσεις στην τοπική κοινότητα με στόχο την αντιμετώπιση ζητημάτων που αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη περιοχή των Η.Π.Α εδώ και πολλές γενιές. Ο σχεδιασμός των προγραμμάτων θα επικεντρωθεί στην ενίσχυση των εκπαιδευτικών ευκαιριών για περισσότερους από 7.500 μαθητές της περιοχής, καθώς και στην προώθηση της πρόσβασης σε φρέσκα τρόφιμα.

Οι νέες συσκευασίες Ben’s Original™ θα αρχίσουν να φτάνουν στα ράφια των καταστημάτων το 2021.

via

Όλη η επικαιρότητα