Μπάσκετ

Αντετοκούνμπο: Στην Ναύπακτο οικογενειακώς ο σούπερ σταρ του NBA

Στη Ναύπακτο συνεχίζει τις διακοπές του μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών του υποχρεώσεων με τους Milwaukee Bucks, ο σούπερ σταρ του NBA Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με τους αδερφούς του Θανάση και Κώστα.

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στη φωτογραφία που δημοσιεύψει η τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα nafpaktianews.gr, τα τρια μέλη της οικογένειας Αντετοκούνμπο φωτογραφίζονται με θέα τον Πατραϊκό κόλπο.

Μαζί τους είναι ο γνωστός πρώην μάνατζερ του μπάσκετ Τάσος Δελημπαλταδάκης, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στην περιοχή της Ναυπάκτου και της Ορεινής Ναυπακτίας ενώ έχει δηλώσει και υποψηφιότητα για τις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ.

Όπως μπορείτε να δείτε, ο Γιάννης ανέβασε Stories στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από την επίσκεψη της οικογένειας στην Ναύπακτο. Στο ένα από αυτά, ο Θανάσης φωτογραφίζει την όμορφη θέα του Πατραϊκού Κόλπου.

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, έφτασαν στην Ναύπακτο με ιδιωτικό σκάφος στο οποίο αναμένεται να επιβιβαστούν και πάλι για να συνεχίσουν τις διακοπές τους.

via

Όλη η επικαιρότητα