Ηλεία

Αντωνακόπουλος: «Κάθε φορά που κινητοποιούμαστε ανακοινώνουν θετικές εξελίξεις»

Τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά το έργο κατασκευής του αυτοκινητόδρομου Πάτρα – Πύργος, σχολίασε με δήλωση του στην εφ. «Πατρίς» ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος.

Πιο συγκεκριμένα η δήλωση του δήμαρχου Πύργου:

«Εμείς αγωνιζόμαστε για να έχουμε χειροπιαστές, θετικές αποδείξεις για την θετική πορεία του έργου.

Δυστυχώς, πάλι, ω του θαύματος/σύμπτωση, κάθε φορά που κάνουμε μία μεγάλη κινητοποίηση, όπως κάναμε στις 11 Νοεμβρίου του 2019 στην πρώτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Αιρετών, όπως κάναμε την ιστορική συγκέντρωση όλων των δημάρχων της Δυτικής Ελλάδας, Ιονίου και Πελοποννήσου στις αρχές της χρονιάς, όπως επίσης κάναμε αυτές τις μέρες με συνεδριάσεις οργάνων, έρχεται το Υπουργείο Υποδομών μέσω διαρροών να ανακοινώσει πολύ θετικά βήματα όσον αφορά την πορεία ολοκλήρωσης του έργου Πάτρα – Πύργος.

Μέχρι τώρα αυτές οι διαρροές δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Περιμένουμε την σοβαρή, επίσημη απάντηση του υπουργείου σε όλα αυτά που ακούγονται και όχι διαρροές που τεχνηέντως επικοινωνήθηκαν. Να μας παρουσιάσουν ένα έγγραφο, αυτή την απάντηση που λένε ότι πήραν, από την συγκεκριμένη επιτροπή. Να μας πούνε συγκεκριμένα πράγματα, επίσημα και να δείξουν τα έγγραφα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της αρμόδιας επιτροπής.

Μόνο έτσι γίνεται σοβαρή πολιτική αντιπαράθεση διαφορετικά αγγίζουμε τα όρια ενός ελαφρού κοινωνικού θα έλεγα γκαλά ή πιο απλά… λαϊκή κατανάλωση!».

Όλη η επικαιρότητα