Γ Εθνική

Αντώνης Λιόσης (ΠΑΟΒ): «Δεν μας υπολογίζουν καν!»

«Το φαινόμενο ‘’Ελλάδα’’ δεν υπάρχει πουθενά αλλού…»

Το ελληνικό ποδόσφαιρο στα χαμηλότερα στρώματα δεν θα μπορούσε να γλυτώσει το «λουκέτο» μετά το δεύτερο και ακόμα μεγαλύτερο κύμα του κορωνοϊού και δυστυχώς, υπάρχει τεράστια αβεβαιότητα, εκνευρισμός και απογοήτευση στους εμπλεκόμενους, όπως έχουμε αναδείξει και τις προηγούμενες εβδομάδες, με τις τοποθετήσεις παραγόντων, ποδοσφαιριστών και προπονητών των ομάδων.

Με την σειρά του, ο αρχηγός του ΠΑΟ Βάρδας, Αντώνης Λιόσης μεταφέρει το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια των πράσινων, αναλύει τις σκέψεις τους γύρω από την πανδημία και το κομμάτι σχεδιασμού και προγραμματισμού της κατηγορίας, ενώ εκφράζει τις αμφιβολίες για την επόμενη ημέρα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο μεσοαμυντικός της «Μπάρτσα»:

«Η ομάδα μετά το πρώτο «λουκέτο» τον περασμένο Μάρτιο, αλλά και γενικότερα οι άνθρωποι της Βουπρασίας ένιωσαν μια πικρία.

Όταν τα πράγματα έγιναν σαφώς πιο ομαλά και επιστρέψαμε στην καθημερινότητα υπήρχε χαρά, αλλά παράλληλα, δεν ζούσαμε σε γυάλα, ακούγαμε πως το τελευταίο διάστημα αυξάνονταν ραγδαία τα κρούσματα και το βλέπαμε… να έρχεται!

Όταν ξεκινάς με όρεξη για το άθλημα που αγαπάς και με φιλοδοξίες για την εκ νέου συμμετοχή στην Γ’Εθνική και μπαίνει ξανά «stop», τότε δεν υπάρχει άλλο συναίσθημα πέρα από απογοήτευση.

Δεν πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, ειδικά η Γ’Εθνική βλέπω να αργεί να ξεκινήσει, από την στιγμή που δεν την υπολογίζουν καν. Σαφώς, η υγεία είναι πάνω απ’όλα και εφόσον δεν υπήρχε ξεκάθαρη εικόνα για το τι θα μας βρει ξανά, δεν έπρεπε να ξεκινήσουν καθόλου το πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχει σε Παγκόσμιο επίπεδο, το «φαινόμενο Ελλάδα» να κάνεις 40-50 μέρες προετοιμασία για να παίξεις τρία-τέσσερα παιχνίδια και να σταματήσεις. Παρά την τραγική αυτή κατάσταση, στον σύλλογο μου χειριστήκαμε το ζήτημα σαν οικογένεια και οι όποιες αποφάσεις λαμβάνονταν με διάλογο.

Αυτό είναι και το «όπλο» μας, η δύναμη μας. Αγωνιστικά, βρισκόμαστε τα τελευταία συνεχόμενα 8-9 χρόνια στη Γ’Εθνική, έχοντας αρκετά καλή παρουσία και οι ιθύνοντες μας είναι άψογοι και στο οικονομικό κομμάτι, μας παρέχουν -όσο μπορούν- τα πάντα. Επιπλέον, φέτος και μετά από χρόνια, βλέπουμε την άνοδο και νεαρών ταλέντων και το «κράμα» που υπάρχει σε βάθος χρόνου θα αποτυπωνόταν και στο γήπεδο.

Εύχομαι πάνω απ’όλα υγεία σε όλο τον κόσμο και να επιστρέψουμε στις ζωές μας και σε ό,τι αγαπάμε».

Όλη η επικαιρότητα