Πολιτική

Απίστευτη δήλωση Βελόπουλου: «Όποιος μπαίνει σπίτι μας ακάλεστος, θα βγαίνει σουρωτήρι»

Πρόταση νόμου ώστε κάθε Έλληνας να έχει άδεια οπλοφορίας στο σπίτι του πρόκειται να καταθέσει, όπως ανέφερε ο ίδιος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Μάλιστα, οι δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus της Θεσσαλονίκης ξεσήκωσαν αντιδράσεις, αφού αναφέρει πως τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες πρέπει να εκπαιδευτούν στα όπλα και πως “όποιος μπαίνει ακάλεστος στο σπίτι μας, θα βγαίνει σουρωτήρι”.

“Έχουμε Τουρκία απέναντι…”

“Θα καταθέσω πρόταση νόμου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο για να έχει άδεια οπλοφορίας, οπλοχρησίας και οπλοκατοχής ο Έλληνας στο σπίτι του” δήλωσε στον FOCUS FM ο Κυριάκος Βελόπουλος, λέγοντας το απίστευτο “θα κάνουμε πολιτοφύλακα – εθνοφύλακα τον κάθε Έλληνα απ’ άκρη σ’ άκρη. Όποιος μπαίνει ακάλεστος στο σπίτι μας, θα βγαίνει σουρωτήρι”.

Από την οπλοχρησία δεν θέλει να εξαιρεθούν ούτε οι γυναίκες. “Να πηγαίνουν έστω μία φορά το χρόνο να κάνουν χρήση όπλου, να ξέρουν, γιατί έρχονται δύσκολες στιγμές. Και οι άνδρες, φυσικά. Να δω πότε θα καταλάβουν τα κόμματα του συστήματος ότι πλέον είναι επιτακτική η ανάγκη να γίνουμε Σπαρτιάτες και Σπαρτιάτισσες!” ανέφερε ο κ. Βελόπουλος.

“Οι Ελβετοί το όπλο το έχουν σπίτι, σε κιβώτιο. Κι αν γίνει κάτι, ξέρουν πού θα πάνε. Έτσι δεν θα έπρεπε να είμαστε και εμείς; Έχουμε Τουρκία απέναντι, δεν έχουμε Λιχτενστάιν, ούτε Μονακό και Λουξεμβούργο” σημείωσε.

via

Όλη η επικαιρότητα