Κόσμος

Απίστευτο περιστατικό: Έπεσε από πλαγιά 200 μέτρων μετά την πρόταση γάμου

Ακούστε το άρθρο

«Άγιο» είχε ένα ζευγάρι στην Αυστρία!

Όλα έγιναν την περασμένη Κυριακή (27/12) στο Falkert, σε υψόμετρο 2.308 μέτρων, όπου παραλίγο να χάσουν και οι δύο τη ζωή τους.

Η γυναίκα, 32 ετών, έπεσε από υψόμετρο 200 μέτρων και εν τέλει εντοπίστηκε σε μια λίμνη. Το σημείο είναι βραχώδες, αλλά καλυμμένο από παχύ χιόνι, γεγονός που της έσωσε τη ζωή. Ο άνδρας, 27 χρόνων, ο οποίος θέλησε να πιάσει τη μέλλουσα σύζυγό του, κατάφερε να προσκολληθεί σε έναν βράχο κατά την πτώση του, μέχρι να φτάσουν οι διασώστες.

«Ήταν εξαιρετικά τυχεροί. Πέταξαν στον αέρα για 15 μέτρα. Η γυναίκα έπεσε από 200 μέτρα υψόμετρο πάνω σε βραχώδες έδαφος. Αν δεν υπήρχε το χιόνι, θα ήταν εντελώς διαφορετικά τα πράγματα», δήλωσε αστυνομικός στην «Kronen Zeitung».

Την επόμενη ημέρα του ατυχήματος, οι διασώστες έμαθαν τι έκανε το ζευγάρι στο βουνό. Ο 27χρονος είχε κάνει πρόταση γάμου στη γυναίκα στην κορυφή του όρους Falkert, όπου και οι δύο είχαν αναρριχηθεί με χιονοπέδιλα.

Εκείνη απάντησε καταφατικά και στην κάθοδο, καθώς ήταν και οι δύο ενθουσιασμένοι και σχεδίαζαν το μέλλον τους μαζί, η γυναίκα γλίστρησε στο σκληρό χιόνι. Όταν ο 27χρονος προσπάθησε να την πιάσει, έπεσε κι εκείνος.

Μετά την πτώση, η γυναίκα κατάφερε να φτάσει κοντά σε μια λίμνη για να ξεκουραστεί. Όπως αναφέρει η «Kronen Zeitung», ο ιδιοκτήτης μιας καλύβας βρήκε την γυναίκα και την πήγε σε ένα καταφύγιο.

Εν τω μεταξύ, 27χρονος είχε πέσει σε έναν βράχο και λίγο αργότερα διασώθηκε με ελικόπτερο. Στο νοσοκομείο, οι γιατροί διέγνωσαν κάταγμα σπονδύλου στον 27χρονο, σύμφωνα με την γερμανική Bild.

Πηγή: Newsbomb.gr

Όλη η επικαιρότητα