Αρκαδία Ηλεία

Απεβίωσε ο Bασίλειος Νικολόπουλος – Λίγες ημέρες μετά την έξοδο του από την ΜΕΘ του Γ.Ν. Πύργου

Δυστυχώς ο Bασίλειος Νικολόπουλος 56 ετών που είχε βγει νικητής στην μάχη με τον κορωνοιό, απεβίωσε προχθές λόγω πιθανής ενδονοσοκομειακής μόλυνσης.

Ο Νικολόπουλος είχε εισαχθεί στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου στις 6/03/2021 από κλινική covid στην Τρίπολη και πήρε εξιτήριο από αυτήν στις 2/04/2021.

Επέστρεψε στο σπίτι του και στους δικούς του, όπου λίγο αργότερα όμως, εμφάνισε νέα προβλήματα υγείας, αφού διαγνώστηκε ότι έχει κολλήσει μικρόβιο, όπως τόνισε ο γιος του.

Τελικά δεν άντεξε και απεβίωσε προχθές Τρίτη σκορπίζοντας τη θλίψη στην οικογένεια του.

Όπως δείχνουν και άλλες περιπτώσεις ανθρώπων οι οποίοι έχουν βγει από τις ΜΕΘ νικητές στη μάχη με τον κορωνοϊό, δυστυχώς λόγω αδύναμου ανοσοποιητικού, είναι επιρρεπείς σε ιούς και μικρόβια και πολλές φορές καταλήγουν. Η εφημερίδα Πατρίς εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του Βασιλείου Νικολοπούλου για την απώλεια του ανθρώπου της.

Ασφυκτική η κατάσταση στο Γ.Ν Πύργου

Ασφυκτική εξακολουθεί να είναι η κατάσταση στο Γ.Ν Πύργου καθώς τα κρούσματα που ανακοινώνει ο ΕΟΔΥ για την Ηλεία καθημερινά είναι αυξημένα, ενώ έχουν γεμίσει οι κλινικές covid και η ΜΕΘ covid.

Η διοίκηση του νοσοκομείου Και φυσικά το Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό κάνει το αδύνατα δυνατά για να μπορέσει να παρέχει τις καλύτερες συνθήκες στους ασθενείς Αλλά αυτό φυσικά δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα υπό αυτές τις υγειονομικές συνθήκες.

Όλη η επικαιρότητα