Ηλεία Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Απλήρωτοι τρεις μήνες επικουρικοί υπάλληλοι στο ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας

Έχουν προσληφθεί μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων (ΕΣΠΑ)

Ένας αρκετά μεγάλος αριθμός επικουρικού προσωπικού που εργάζεται στο ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας και έχει προσληφθεί μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων (ΕΣΠΑ), είναι απλήρωτος εδώ και τρεις μήνες περίπου, αφού δεν έχουν έρθει τα απαραίτητα κονδύλια για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι αυτό το χρονικό διάστημα.

Όπως τονίζει ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας κος Γιάννης Θεοδωρόπουλος είναι περίπου 35 τα άτομα από το επικουρικό προσωπικό που είναι απλήρωτοι αυτούς τους τρεις μήνες.

Χαρακτηριστικά ο κύριος Θεοδωρόπουλος τονισε:

“Αυτή τη στιγμή υπάρχουν στην περιφέρεια μας 35 άτομα από το επικουρικό προσωπικό, που έχουν προσληφθεί μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων ΕΣΠΑ που δεν έχουν πληρωθεί όλο το διάστημα το οποίο έχουν εργαστεί. Κάποιοι από αυτούς δουλεύουν από το Μάιο και κάποιοι άλλοι από τον Αύγουστο και έχουν πληρωθεί δύο μήνες”.

Οι εργαζόμενοι αυτοί διεκδικούν τα χρήματά τους και περιμένουν να πληρωθούν άμεσα και σίγουρα αυτό το θέμα θα πρέπει να το δει πάρα πολύ σοβαρά η πολιτεία, ιδίως αυτές τις κρίσιμες στιγμές που διανύουμε με την πανδημία του κορωνοιου.

Όλη η επικαιρότητα