Ηλεία

Απολύμανση κάδων στο κέντρο του Πύργου

Αντωνακόπουλος: «Οι πολίτες να τηρούν τα μέτρα»

Σε απολύμανση κάδων σε κεντρικά σημεία της πόλης προχώρησε το βράδυ της Πέμπτης ο δήμος Πύργου. Συνεργείο της Πολιτικής Προστασίας προχώρησε στην συγκεκριμένη ενέργεια κατόπιν εντολής του δήμαρχου Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλου με τον ίδιο να δηλώνει στην εφημ. ΠΑΤΡΙΣ πώς «Την ίδια ώρα που σχεδόν σε όλη την Ελλάδα καταγράφονται μέσα στο Αύγουστο, σε καθημερινή βάση, αυξημένα κρούσματα Κορωναιού, εμείς λειτουργούμε και πάλι προληπτικά.

Δόθηκε η εντολή να γίνουν απολυμάνσεις σε σημεία που υπάρχουν κάδοι απορριμμάτων στο κέντρο του Πύργου αλλά και στην κεντρική πλατεία. Θυμίζω ότι σαν δημοτική αρχή, πρώτοι σε όλη την Ελλάδα, είχαμε κάνει ανάλογες κινήσεις πριν γίνει το lockdown. Η συνέχεια έδειξε πως ο Πύργος και όλος ο δήμος δεν είχε κρούσματα…

Βέβαια τις τελευταίες ημέρες… τα σύννεφα πυκνώνουν και στην περιοχή μας και εμείς με τα μέσα που διαθέτουμε κάνουμε ότι μπορούμε για να μην επιβαρυνθεί η κατάσταση.

🔹 «Τα συνεργεία της Πολιτικής Προστασίας, φροντίζουν την πόλη» 🔸 Απολύμανση κάδων στο κέντρο του Πύργου. Οι Υπηρεσίες του Δήμου διαρκώς στο καθήκον.

Gepostet von Δήμος Πύργου / Municipality Of Pyrgos am Donnerstag, 13. August 2020

Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι οι πολίτες θα πρέπει να τηρούν τα μέτρα ενάντια στην πανδημία, όπως και οι επιχειρήσεις, διότι είναι ο μόνος τρόπος για να μην εξαπλωθεί ο ιός. Μαζί με τις ευχές μου για καλό Δεκαπενταύγουστο σε όλους τους συνδημότες και επισκέπτες της περιοχής μας, κάνω παράκληση για την αυστηρή τήρηση των μέτρων».

Όλη η επικαιρότητα