Αθλητισμός

Αρίων Αμαλιάδας: Μεγάλες επιτυχίες στους αγώνες της κολυµβητικής οµοσπονδίας

Η Ομάδα του Αρίωνα γίνεται δυνατότερη.

Δυνατή επανεμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές του ΑΡΙΩΝΑ Αμαλιάδας στην Ημερίδα προαγωνιστικών περιφέρειας Πελοποννήσου και Ιονίων νήσων που διοργάνωσε η Κ.Ο.Ελλάδας στο κολυμβητήριο Ήλιδας.

Οι αθλητές του μοναδικού σωματείου που εκπροσώπησε τον νόμο Ηλείας κατέκτησαν 5 μετάλλια, αρκετές θέσεις στην πρώτη εξάδα, με εκπληκτική εμφάνιση και πολύ καλές επιδόσεις. Συμμετείχαν 16 αθλητές εκ των οποίων οι 11 νέοι με πρώτη συμμετοχή σε αγώνες, οι υπόλοιποι αθλητές εξαιτίας των γνωστών λόγων είχαν να συμμετάσχουν σε αγώνες 2 χρόνια.

Αυτή η νέα ομάδα του Αρίωνα συναγωνίστηκε πολύ δυνατές ομάδες καταξιωμένες στον χώρο της κολύμβησης και με πληθώρα αθλητών. Επιβραβεύτηκαν οι προσπάθειες των αθλητών και του προπονητή τους Γιάννη Βυθούλκα που είχαν στη διάθεσή τους μόνο δύο μήνες προετοιμασίας.

Η Ομάδα του Αρίωνα συνεχίζει, γίνεται δυνατότερη αποκτά φίλους και νέα μέλη σε όλη την Ηλεία.

Συμμετείχαν οι αθλητές: Ράλλης Χάρης, Τσουκαλάς Ανδρέας, Γιαννόπουλος Νίκος, Κουτσαύτης Νίκος, Σόλας Πέτρος, Αστερής Γιώργος, Τσουκαλάς Άγγελος, Κωστοπούλου Φαίη, Αστερή Αγγελική, Κούρτη Νεφέλη, Γρηγοροπούλου Δήμητρα, Ραλλη Βασιλική, Κοσμοπούλου Μαριάννα, Κότσιφα Ιωάννα, Αντωνοπούλου Αθηνά και Γκάτση Μαρίλια.

Όλη η επικαιρότητα