Αθλητισμός

ΑΡΙΩΝ Αμαλιάδας: Κολυμβητική ημερίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Αμαλιάδα

To Σάββατο στο κολυμβητήριο Ήλιδας

Ο ΑΡΙΩΝ Αμαλιάδας συμμετέχει στην ημερίδα της Κ.Ο.Ε που θα διεξαχθεί το Σάββατο 24 Ιουλίου στο κολυμβητήριο Ήλιδας . Θα πραγματοποιηθούν 2 αγωνιστικές με ώρα έναρξης το πρωί 10.0 και απόγευμα 17.00 .

Συμμετέχουν σωματεία από την Πελοπόννησο και τ Ιονία νησιά . Οι αθλητές του ΑΡΙΩΝΑ μπαίνουν σε αγωνιστική δράση εκπροσωπώντας την Ήλιδα και το νόμο Ηλείας , συναγωνιζόμενοι Σωματεία με μεγάλη αναγνώριση και προϊστορία στον χώρο της κολύμβησης . Μετά από μια διετία αποχής από προπονήσεις και αγώνες εξαιτίας COVID , επιτέλους ήρθε η ώρα για τους νέους αθλητές αλλά και για τους παλαιότερους να αγωνιστούν μέσα στην πόλη τους , να εκπροσωπήσουν για άλλη μια φορά επάξια την Αμαλιάδα και όλο το Νομό Ηλείας και να αναδείξουν τη σημαντική προσπάθεια που επιτελείτε στον ΑΡΙΩΝΑ .

Συμμετέχουν οι : Ράλλης Χάρης , Τσουκαλάς Ανδρεας , Γιαννόπουλος Νίκος , Κουτσαύτης Νίκος , Σόλας Πέτρος , Αστερής Γιώργος , Τσουκαλάς Άγγελος , Κωστοπούλου Φαίη , Αστερή Αγγελική , Κούρτη Νεφέλη , Γρηγοροπούλου Δήμητρα , Ραλλη Βασιλική , Κοσμοπούλου Μαριαννα , Κότσιφα Ιωαννα , Αντωνοπούλου Αθηνά και Γκάτση Μαρίλια .

Η είσοδος για τους θεατές θα επιτραπεί σε πλήρως εμβολιασμένους μετά το πέρας 14 ημερών και υποχρεωτική χρήσης μάσκας

Όλη η επικαιρότητα