Ηλεία Κινηματογράφος

Αρχίζουν στο Κατάκολο τα γυρίσματα μεγάλης Σουηδικής παραγωγής

Αρχίζουν σήμερα στο Κατάκολο τα γυρίσματα μιας μεγάλης σουηδικής παραγωγής, η οποία θα γυριστεί στο «Χριστίνα Ωνάση», που βρίσκεται στα ανοιχτά του λιμανιού.

Η παραγωγή αποτελείται από ένα πολύ μεγάλο καστ με γνωστούς ηθοποιούς από τη χώρα της Σκανδιναβίας, και φυσικά η παρουσία όλων των συντελεστών αυτής της παραγωγής, έχει γίνει αισθητή σε όλο το Κατάκολο και στην ευρύτερη περιοχή, αφού δουλεύουν όλα τα μαγαζιά και όσον αφορά το φαγητό, αλλά και όσον αφορά τον καφέ και το ποτό.

Η παραγωγή από την Σουηδία ήρθε στο Κατάκολο διότι υπάρχει το «Χριστίνα Ωνάση», αφού πολλά από τα γυρίσματά της γίνονται πάνω στο σκάφος.

Φυσικά για να έρθει αυτή η μεγάλη παραγωγή στην Ηλεία και στο Κατάκολο, βοήθησαν και οι δημόσιες σχέσεις του Λιμενικού ταμείου και του προέδρου του και δημάρχου Πύργου κ. Τάκη Αντωνακόπουλου.

Πλέον το λιμάνι του Κατακόλου έχει μία αίγλη στο παγκόσμιο σύστημα και μπορεί να φιλοξενεί τέτοιες μεγάλες παραγωγές, οι οποίες θα κάνουν γνωστή την Ηλεία και το Κατάκολο σε όλο τον κόσμο και φυσικά αφήνουν και ένα σημαντικό οικονομικό όφελος.

Όλη η επικαιρότητα