Ηλεία

Αρχαία Ολυμπία: 6χρονο παιδί παρασύρθηκε από δίκυκλο

Στο Καραμανδάνειο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών, μεταφέρθηκε το βράδυ της Κυριακής ένα 6χρονο αγοράκι, που τραυματίστηκε στο κεφάλι, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο δίκυκλο, στην περιοχή του Παλαιού Μουσείου της Ολυμπίας.

Το άτυχο αγοράκι και οι γονείς του – που ζουν μόνιμα στην Αθήνα και είχαν έρθει στην ιδιαίτερη πατρίδα τους, σε χωριό του δήμου Ανδρίτσαινας Κρεστένων, για λίγες ημέρες ξεκούρασης, θέλησαν να απολαύσουν την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο στην Ολυμπία, συμμετέχοντας στις προγραμματισμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις. Ωστόσο, από την Ολυμπία, κατέληξαν στο Καραμανδάνειο. Το παιδί παρασύρθηκε από διερχόμενο δίκυκλο (σ.σ ντελίβερι) με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι. Με όχημα της ΕΛ.ΑΣ που βρισκόταν στο σημείο μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο Κ.Υ Αρχαίας Ολυμπίας, και από εκεί, οι γονείς το μετέφεραν στο Νοσοκομείο Πύργου, για να καταλήγει αργά το βράδυ στο Καραμανδάνειο, για προληπτικούς – κυρίως – λόγους όπου και οι γιατροί συνέστησαν να νοσηλευτεί για παρακολούθηση.

Ο οδηγός του δικύκλου συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, από τους αστυνομικούς του Α.Τ Αρχαίας Ολυμπίας, που έχει αναλάβει την προανάκριση, και αφέθηκε ελεύθερος χθες το πρωί με εντολή Εισαγγελέα.

Όλη η επικαιρότητα