Γ Εθνική

Αρχηγοί Αίαντα Γαστούνης: «Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τα τελευταία αποτελέσματα»!

Θέση για τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα του Αίαντα, πήραν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, με μια σύντομη αλλά σημαντική ανακοίνωσή τους.

Η ανακοίνωση αφορά το σύνολο των ποδοσφαιριστών, η οποία εκφράζεται δια μέσου των τεσσάρων αρχηγών, Γιώργου Σταθάτου, Ανδρέα Αντωνόπουλου, Γιώργου Μπουρούκη και Νίκου Δούλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αφορμή τα τελευταία αποτελέσματα, θα θέλαμε εμείς οι ποδοσφαιριστές του Αίαντα, να αναλάβουμε την ευθύνη γι’ αυτά. Και το λέμε αυτό, διότι είμαστε υποχρεωμένοι να αναλαμβάνουμε ευθύνες όταν μας αναλογούν, χωρίς να θέλουμε να κρυβόμαστε πίσω από άλλους. Χωρίς διάθεση να θίξουμε κανέναν, είμαστε εδώ για να πούμε ότι έχουμε χρέος να δείξουμε στη συνέχεια την ανάλογη εικόνα, μαζί με τον προπονητή μας και τον γυμναστή μας, διότι έχουμε μάγκα προπονητή και μάγκα γυμναστή. Χωρίς διάθεση να θίξουμε κανέναν, οφείλουμε να πάρουμε θέση και να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, από τη δική μας οπτική πλευρά. Όλοι μαζί, για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες και να πετύχουμε τον στόχο που έχει πετύχει ο Αίας.

Με τιμή, για τους ποδοσφαιριστές

Οι αρχηγοί

Γιώργος Σταθάτος

Όλη η επικαιρότητα