ΕΠΣ Ηλείας

Αρ. Κουλούρης: «Δεν ασχολούμαστε με τα διάφορα σενάρια»

Ακούστε το άρθρο

«Η ΕΠΣΗ  όταν θα  ενημερωθεί  σχετικά από τις αρμόδιες  αρχές , θα πάρει αποφάσεις  και θα ενημερώσει άμεσα και υπεύθυνα για την τύχη και την εξέλιξη των διοργανώσεων της»!

Ο Αστέριος (Στέργιος) Αντωνίου, Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΠΟ και Πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας, έχει αναλάβει πολλές δράσεις τελευταία, όπως στο να βρεθεί μια λύση, και  να επιστρέψει  και το ερασιτεχνικό  ποδόσφαιρο  σε δράση! «Θα μπορούσε η κάθε Ένωση, να προσαρμόσει τις προκηρύξεις της στις ανάγκες που έχει. Δεν είναι όλες οι Ενώσεις το ίδιο. Άλλες έχουν μικρούς ομίλους. Άλλες έχουν Πλέι Οφ. Άλλες όχι. Θα μπορούσαν να βρεθούν λύσεις και όχι απαραίτητα μόνο με τη διεξαγωγή του ενός γύρου, ο οποίος δημιουργεί κάποιες αδικίες, παίζοντας μόνο στην έδρα του ενός. Θα πρέπει λοιπόν να εξεταστούν όλες αυτές οι παράμετροι, καταλήγει ο κ. Αντωνίου».

              Όσο  πάει και  απομακρύνεται η επανέναρξη!

Με  βάση λοιπόν ότι  τα χρήματα για τα τεστ, αλλά και η άδεια των λοιμωξιολόγων για να ξαναρχίσουν τα τοπικά πρωταθλήματα, φαίνεται ότι θα αργήσουν ακόμα κι άλλο, και με βάση  αυτό που δήλωσε ο Γεν. Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, «ότι μέχρι τον Απρίλιο θα πάμε με τεστ»,  όλα   δείχνουν ότι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο πάει ακόμα ποιο πίσω! Εμπρός σε αυτό το ενδεχόμενο, δυο επιλογές υπάρχουν. Η μία είναι ακύρωση της σεζόν, οπότε πάνε όλα χαμένα και δεν ανεβαίνει κανένας, ή αλλάζουν οι προκηρύξεις. Και αν αλλάξουν οι προκηρύξεις, θα αναζητηθεί τρόπος να λιγοστέψουν τα ματς, καθώς μιλάμε για ερασιτέχνες παίκτες οι οποίοι πιθανόν να έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις το καλοκαίρι. Στην ΕΠΣ Ηλείας βέβαια, όπως  είχε  δηλώσει και το μέλος της Ε.Π., κ. Σάκης  Καραλάγας,  έχουν κάνει τον προγραμματισμό τους, ώστε ακόμα και Μάρτιο αν ξεκινήσει το Πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, να ολοκληρωθεί μέσα στο καλοκαίρι. Με αφορμή λοιπόν όλα όσα έρχονται τελευταία στο φως της δημοσιότητας, η «Πατρίς  – Σπορ»  επικοινώνησε με  τον  πρόεδρο  της κ. Άρη Κουλούρη, ο οποίος  μας παρέπεμψε στις τελευταίες του  δηλώσεις:

 «Δεν  ασχολιόμαστε  με υποθετικές  ιστορίες αλλά στην παρούσα  φάση με την εξέλιξη της πανδημίας»!

«Τα μέλη της  Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηλείας παρακολουθώντας την εξέλιξη της πανδημίας covid-19 και κατανοώντας την αγωνία των παραγόντων των Ηλειακών σωματείων σχετικά με την επανέναρξη και ολοκλήρωση  των διοργανώσεων επισημαίνουν τα εξής:  Χωρίς την συγκατάθεση και τις οδηγίες των αρμόδιων υγειονομικών αρχών , της πολιτείας και της ΕΠΟ οποιαδήποτε δήλωση και εκτίμηση είναι τουλάχιστον άστοχη και δημιουργεί σύγχυση και αβεβαιότητα στους ενδιαφερόμενους. Κατόπιν αυτών η ΕΠΣ Ηλείας όταν θα  ενημερωθεί  σχετικά από τις αρμόδιες  αρχές για το οτιδήποτε,   θα ενημερώσει άμεσα και υπεύθυνα για την τύχη και την εξέλιξη των διοργανώσεων της. Έως τότε , μένουμε σπίτι   ελπίζοντας  στην γρήγορη επιστροφή μας στους αγωνιστικούς χώρους . Μένουμε σπίτι για να είμαστε υγιείς  το 2021»!

Όλη η επικαιρότητα