Αθλητισμός

ΑΣΟΠ Ηρακλής Πύργου: 4η στα «Παλαιολόγια» η Αρ. Βαµβακά!

Ο ΑΣΟΠ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΥΡΓΟΥ εδώ και δύο χρόνια έχει δημιουργήσει και κλειστό σκοπευτήριο ολυμπιακών αθλημάτων πιστόλι και τυφέκιο όλων των κατηγοριών και βρίσκεται στην πλατεία Δεξαμενής επί της Κωνσταντινουπόλεως τηλ 6944206242!

Στις προπονήσεις συμμετέχουν, αρκετοί αθλητές από 8 ετών και άνω, όπως η ΒΑΜΒΑΚΑ ΑΡΣΙΝΟΗ του Βασιλείου που συμμετείχε στα «Παλαιολόγια» , επετειακούς πανελληνίους αγώνες που έγιναν στην Σπάρτη το πρώτο Σάββατο-Κυριάκο του Ιουνίου.

Όπως κάθε χρόνο η αθλήτρια με προπονητή Σκοποβολής τον Κρεμμύδα Διαμαντή αλλά και τον πατέρα της, έμπειρο αστυνομικό σε θέματα όπλων, κατάφερε αν και πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες να φέρει 4Η θέση με πολύ υψηλή βαθμολογία σε πανελλήνια κατάταξη στην Κατηγορία κορασίδων ελεύθερο τυφέκιο.

Η αθλήτρια αν και λόγο covid, δεν ήταν δυνατόν να προπονηθεί, κατάφερε να είναι στην τετράδα, απόδειξη το πολύ ψιλό επίπεδο ετοιμότητας που έχει. Καλή επιτυχία στα επόμενα, και σε όλους βέβαια τους μικρούς και μεγάλους αθλητές, που προετοιμάζονται για τα Πρωταθλήματα που έρχονται!

Όλη η επικαιρότητα