ΕΠΣ Ηλείας

Αστέρας Αμαλιάδας: Επαναπροσέγγιση µε Λαγό!

Έστω και καθυστερημένα, ο σχεδιασμός του Αστέρα ξεκίνησε και όπως σας ενημέρωσε έγκαιρα προ ημερών η «Πατρίς σπορ» σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε ήδη κρούση στον Γιώργο Λαγό προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία και μάλιστα υπήρξε και συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές η οποία έγινε σε αρκετά καλό, μάλιστα, κλίμα.

Ο Αχαιός τεχνικός ξεκαθάρισε ότι θα τον ενδιέφερε να εργαστεί στην ιστορική ομάδα των «βυσσινί» με την προϋπόθεση ότι θα υπάρχουν στόχοι και θα δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο, εξηγώντας όμως ταυτόχρονα, ότι δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να εγγυηθεί ότι ο Αστέρας θα διεκδικήσει άνοδο, καθώς έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος όμως είναι εφικτό να φτιαχτεί μια αρκετά καλή ομάδα με βάση για τα επόμενα χρόνια. Για να γίνουν όμως όλα αυτά, απαιτούνται συντονισμένες κινήσεις, να επισπευσθούν μια σειρά από οργανωτικά θέματα, να κλείσουν παίκτες, έτσι ώστε την Τετάρτη η ομάδα να μπει στο γήπεδο.

Η νέα διοίκηση υπό τον Ανδρέα Παπαδάτου, έδειξε θετική ανταπόκριση στα λεγόμενα του Γ. Λαγού και χθες το βράδυ θα γινόταν η τελική συζήτηση προκειμένου να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες

Όλη η επικαιρότητα