ΕΠΣ Ηλείας

Αστέρας Αμαλιάδας: Επιστρέφει… ο Γ. Πανόπουλος;

Ο Γιώργος Πανόπουλος, επανέρχεται στο προσκήνιο.

«Επειδή η ζωή κάνει κύκλους…, ποτέ μην λες ποτέ. Ο Γιώργος Πανόπουλος είναι εδώ, ακόμα ζωντανός…, και τίποτα να μην αποκλείεται». Αυτά είχε δηλώσει στο υπογράφοντα στις 31 Δεκεμβρίου του 2020.

Επτά μήνες περίπου μετά…, ο άνθρωπος που ίδρυσε το 2007 τον Π.Φ.Ο. Πανόπουλου, ο κ. Γιώργος Πανόπουλος, ο οποίος δραστηριοποιείτο τότε επιχειρηματικά στην περιοχή της ορεινής Ηλείας, και τον όποιο σε χρόνο ρεκόρ έφτασε έως τη Γ΄ εθνική (2013) και ύστερα αποχώρησε, όπως όλα δείχνουν, επιστρέφει δριμύτερος στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Ηλείας και την Αμαλιάδα, για να αναλάβει μαζί με κάποιους καταξιωμένους επιχειρηματίες όπως π.χ. ο κ. Ανδρέας Παπαδάκος, τη συνέχεια της πορείας του Αστέρα Αμαλιάδας – Π.Φ.Ο. Πανόπουλου (οι δυο ομάδες συγχωνεύτηκαν το καλοκαίρι του 2013).

Μάλιστα ο Γιώργος Πανόπουλος, επανέρχεται στο προσκήνιο, κατά μια περίεργη σύμπτωση, μέσω ενός κοινού φίλου, και μιας τυχαίας συνάντησης στο Λονδίνο, τόπο στον οποίο ο Γιώργος Πανόπουλος έχει πλέον επιχειρηματική δραστηριότητα. Το πρόσωπο το οποίο του έκανε την κουβέντα, είναι ο κ. Χρήστος Σούλης, Πρόεδρος Β3 Νομαρχιακής Διοίκησης Βορείου Τομέα Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Χρήστος Σούλης, κατάγεται από την Αμαλιάδα, αν και έχει γεννηθεί στον Καναδά. Τα εφηβικά του χρόνια τα πέρασε στην Αμαλιάδα, αποτελώντας στο παρελθόν ποδοσφαιριστή του Αστέρα, στα τμήματα υποδομής, φεύγοντας ωστόσο προκειμένου να σπουδάσει στην Ιντιανάπολις των ΗΠΑ οικονομικές και πολιτικές επιστήμες. Ο Σούλης, διατηρεί τους δεσμούς του με την Αμαλιάδα αλλά και την αγάπη του για τον Αστέρα την οποία ποτέ δεν έκρυψε. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο όχι απλώς έκανε την πρόταση στον Γιώργο Πανόπουλο, αλλά προσπαθεί να φέρει κοντά και άλλους ντόπιους επιχειρηματίες, αλλά και κάποιον ο οποίος δραστηριοποιείται στον Καναδά, τον Ανδρέα Παπαδάκο, με τον οποίο έχουν κοινό στοιχείο ότι αποτελούν μέλη ομογενειακών οργανώσεων στην αμερικανική ήπειρο.

Ο Σούλης, ο οποίος έχει έναν μεγάλο κύκλο σπουδών, έχει εργαστεί ως επιχειρηματικός σύμβουλος και οικονομικός αναλυτής σε σημαντικές εταιρείες.

Ο Γ. Πανόπουλος είδε θετικά αυτή την πρόταση. Φέρεται μάλιστα να είπε: «Δεν γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα. Θα ήθελα όμως, να έχω και δυο-τρεις ανθρώπους δίπλα μου». Μάλιστα, συζητήθηκαν και δυο-τρία άλλα ονόματα, επιχειρηματιών της Ελλάδας και του εξωτερικού, τα οποία θα μπορούσαν να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.

Τι δήλωσε ο κ. Πανόπουλος στην εφ. «Πατρίς της Δευτέρας»

Ο Γιώργος Πανόπουλος, βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στην Ηλεία και ήδη έχει ξεκινήσει προσπάθεια να έρθει σε επαφή με πρόσωπα και φίλους που γνωρίζει.

Μάλιστα φέρεται να ρώτησε: «πόσα περίπου θέλουμε να ανέβει η ομάδα στη Γ΄ Εθνική» και αν υπάρχουν ελεύθεροι στην αγορά και διαθέσιμοι «καλοί προπονητές» και «καλοί παίκτες».

Μιλώντας στην εφ. «Πατρίς της Δευτέρας» επιβεβαίωσε όλα τα ανωτέρω, τονίζοντας χαρακτηριστικά: “Είναι γεγονός ότι στη συνάντησή μας στο Λονδίνο πριν 15 ημέρες δέχτηκα αυτή τη δελεαστική πρόταση από πλευράς του κ. Χρήστου Σούλη, ενός ανθρώπου που έχει αγωνιστεί στον Αστέρα να αναλάβω την ομάδα με την δική του στήριξη, μιας και ο Αστέρας είναι η αγάπη του. Αρχικά είδα με θετικό μάτι αυτή την πρόταση.

Όμως επειδή στον Π.Φ.Ο. Πανόπουλο όλα τα χρόνια ουσιαστικά ήμουν μόνος μου, του είπα: «Αυτή την ώρα, και επειδή λείπω αρκετά χρόνια από τα τοπικά ποδοσφαιρικά δρώμενα, δεν γνωρίζω πολλά πρόσωπα και πράγματα.

Θα ήθελα να έχω και δυο-τ ρεις ανθρώπους δίπλα μου». Μάλιστα, συζητήθηκαν και δυο- τρία άλλα ονόματα, επιχειρηματιών της Ελλάδας και του εξωτερικού, τα οποία θα μπορούσαν να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια. Βρισκόμαστε πλέον σε αυτό το σημείο…, και πιστεύω πως την ερχόμενη Κυριακή που έχει οριστεί Γ.Σ., όλα να κυλίσουν ήρεμα, και να ξεκινήσει πλέον η επανεκκίνηση του Αστέρα”!

Όλη η επικαιρότητα