Αθλητισμός

Αστέρας Αμαλιάδας-Ηλειακός Βαρθολομιού: 0-0 Θέλουν  δουλειά… και χρόνο οι «βυσσινί»!

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΗΣ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ - DUOMO-MONK

Χωρίς γκολ, έμειναν Αστέρας Αμαλιάδας και Ηλειακός Βαρθολομιού το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, στο μεταξύ τους φιλικό προετοιμασίας στο Δημ. Στ. Αμαλιάδας.

Ήταν το πρώτο φιλικό για τον Αστέρα και το δεύτερο για τον Ηλειακό, σε ένα ματς με λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με τον Αστέρα να έχει την εδαφική υπεροχή αλλά να μην μπορεί να φτάσει στο γκολ δείχνοντας ότι θέλει ακόμα δουλειά και χρόνο.., απέναντι σε έναν συμπαγή Ηλειακό που έδειξε πιο έτοιμος, από τον οποίο αποχώρησαν και δύο παίκτες ελαφρά τραυματίες, όπως ο Μπουρούκης και ο Καραγιάννης.

Οι λίγες φάσεις του αγώνα:

Πρώτη καλή στιγμή στο 13′. Όταν ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ του Ζωγόπουλου στην κίνηση, έφυγε σύριζα άουτ. Ενώ στο 15′, κόρνερ του Βασιλικόπουλου, κεφαλιά του Κυριαζή στα χέρια του Γαλανόπουλου. Στο 18′, ωραία  αντεπίθεση με τον Ηλ. Μπατζακόπουλο, συρτό σουτ σύριζα άουτ. Στο 66′ δυνατό σουτ του Κυριαζή ψηλά άουτ. Και στο 75′, δυνατό απευθείας φάουλ του Τζ. Χοτζάι, εδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Κολλίντζας, κρατώντας το 0 – 0!

Συμπερασματικά…

Ο Αστέρας εμφανίστηκε αρκετά κουρασμένος από την προετοιμασία στο ξεκίνημα, αλλά  βελτίωσε την εικόνα του στο δεύτερο μέρος, και κατάφερε να μπει… στην αντίπαλη περιοχή, όμως οι παίκτες του Σπύρου Αντωνόπουλου δεν  μπορούσαν να ολοκληρώσουν τις προσπάθειές τους. Από την άλλη, ο ενισχυμένος φέτος Ηλειακός Βαρθολομιού, ήταν αρκετά βελτιωμένος  σε σχέση με το πρώτο φιλικό απέναντι στον Ξενοφώντα. Ο Καβασιλαίος τεχνικός Μιχάλης Παπουτσής, παρουσίασε ένα σύνολο με αγωνιστική ταυτότητα, το οποίο να το θυμάστε θα κάνει πολλές ζημιές, ιδίως μέσα στο Βαρθολομιό!

ΑΣΤΕΡΑΣ (Σπ. Αντωνόπουλος): Αντωνόπουλος, Μπουγονικολός, Γεωργόπουλος, Χοτζάι, Μπαρδούσης, Κυριαζής, Γκρίλλας, Σταυρούλιας, Μπάρκας, Βασιλικόπουλος, Μπατζακόπουλος (Σιούλας, Καμαρινός, Μπομπής, Κοτσομύτης, Τσάλας).

Η ομάδα του Σπ. Αντωνόπουλου ο Αστέρας Αμαλιάδας έτσι όπως κατέβηκε στο πρώτο φιλικό της νέας σεζόν το Σάββατο στην Αμαλιάδα

ΗΛΕΙΑΚΟΣ (Μ. Παπουτσής): Γαλανόπουλος, Σέμα, Καραγιάννης, Π. Κορκός, Φραγκόπουλος, Κωστόπουλος, Κατάνης, Γκίνης, Μπουρούκης, Π. Τσουκαλάς, Ζωγόπουλος. (Μαρίνος, Κολίντζας , Χριστοφοράτος, Βούτος, Βέρρας, Τσιότσιος, Κρίκος).

Η ομάδα του Μιχ. Παπουτσή ο Ηλειακός Βαρθολομιού έτσι όπως παρατάχθηκε στην Αμαλιάδα το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στο δεύτερο φετινό της φιλικό

Τα επόμενα φιλικά των «βυσσινί»!

Ακολουθούν δύο δυνατά φιλικά για την ομάδα του Σπύρου Αντωνόπουλου, την ερχόμενη Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου με τον Αλφειό στο Επιτάλιο και το Σάββατο 2 Οκτωβρίου με τον Ξενοφώντα στην Αμαλιάδα.

Όλη η επικαιρότητα