ΕΠΣ Ηλείας

Αστέρας Αμαλιάδας: Νέος πρόεδρος ο Βασ. Χριστοδουλόπουλος

Σε σώμα συγκροτήθηκε χθες βράδυ το νέο Δ.Σ. του Αστέρα Αμαλιάδας.

Σε σώμα συγκροτήθηκε χθες βράδυ το νέο Δ.Σ. του Αστέρα Αμαλιάδας, έτσι όπως αυτό προέκυψε από τις αρχαιρεσίες των μελών της ομάδας το απόγευμα της περασμένης Κυριακής!

Έτσι όπως είχαμε  γράψει και στο φύλλο της Δευτέρας, νέος Πρόεδρος, είναι η «ψυχή» του Αστέρα τα τελευταία  χρόνια Βασίλης Χριστοδουλόπουλος, πρώην ποδοσφαιριστής του συλλόγου, και ο παράγοντας εκείνος που μπορεί να ενώσει στην πόλη της Αμαλιάδας, όλους όσους αγαπούν πραγματικά αυτό τον ιστορικό σύλλογο  να ξαναγεννηθεί, και να φτάσει εκεί που αξίζει! Αντιπρόεδρος, αναλαμβάνει  ο κ. Σπύρος Σαμψούνης και Γραμματέας, μια ακόμα «ψυχή» των «βυσσινί» ο κ. Κώστας Κριετσιώτης. Ταμίας ανέλαβε ο κ. Κ. Ριμπάς, και μέλη οι: Σπ., Γαλιατσάτος Ν., Γιαννόπουλος Δ., Ζαφειρόπουλος Ζ., Μπίρης Γιαν., Σάκκος Γιαν., Καραχάλιος Θαν. και Λουκόπουλος Χρ.

Η διοίκηση αυτή, αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας δυο συγκεκριμένα πράγματα. Το πρώτο είναι να ολοκληρωθεί η εγγραφή του Αστέρα στο Μητρώο, να εξασφαλίσει κρατική χρηματοδότηση, χρήση των δημοτικών εγκαταστάσεων και δικαίωμα συμμετοχής στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ. Επίσης, θα κληθεί να τροποποιήσει το Καταστατικό, το οποίο και θα φέρει προς ψήφιση σε μια νέα Γενική Συνέλευση. Στο νέο Δ.Σ., δεν θα συμμετάσχει φυσικά, ο κ.  Ανδρέας Παπαδάτος, ο οποίος ωστόσο θα βοηθήσει οικονομικά.

«Δεν μπορούσε να μείνει άλλο ο Αστέρας χωρίς  Δ.Σ.»!

Στην «Πατρίς – Σπορ» αμέσως μετά την συγκρότηση του νέου Δ. Σ., μίλησε ο νέος πρόεδρος  και πετυχημένος επιχειρηματίας Βασίλης Χριστοδουλόπουλος,  ο οποίος τόνισε: «Εδώ που είχαμε φτάσει, ήταν αδύνατο ένας σύλλογος σαν τον Αστέρα Αμαλιάδας, να μείνει χωρίς Δ.Σ.!

Γι αυτό  μπήκα μπροστά για την σωτηρία της ομάδας!  Χωρίς αυτό να σημαίνει, ότι η νέα  διοίκηση  δεν  θα προχωρήσει σε συνομιλίες και επαφές με επιχειρηματίες,  οι οποίοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την ομάδα. Θα έρθει σε επαφή μαζί τους και θα συζητήσει το ενδεχόμενο εμπλοκής τους. Θα δοθεί γι’ αυτό τον λόγο ένα εύλογο χρονικό διάστημα, ώστε  να συνεχιστούν οι διεργασίες.

Το χρονικό διάστημα αυτό, είναι μέχρι το τέλος του Ιουλίου, οπότε και αφού η διοίκηση διευθετήσει τα γραφειοκρατικά ζητήματα, θα ξεκινήσει να καταρτίζει το μπάτζετ, ξεκινώντας και τον σχεδιασμό. Να ανοίξει δηλαδή θέμα προπονητή, παικτών και οργάνωσης της ομάδας.

Εάν σε αυτό το διάστημα, υπάρχει πρόσωπο ή πρόσωπα, τα οποία θελήσουν να φέρουν χρήματα και να εισέλθουν στο Δ.Σ., τότε ενδεχομένως να παραιτηθεί η διοίκηση ώστε να ανοίξει ο δρόμος σε ένα νέο σχήμα. Όμως με έργα και πράξεις και όχι με λόγια! Γιατί από λόγια… και υποσχέσεις,  έχουμε χορτάσει… όλα αυτά τα χρόνια!

Απαντώντας αναφορικά με το σχεδιασμό του ρόστερ, το νέο τεχνικό και  τη συγκρότηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ο κ. Χριστοδουλόπουλος τόνισε:

«Πρώτο μέλημα της νέας διοίκησης είναι να φέρει στην οικογένεια του Αστέρα, πρώτα τα «δικά του» παιδιά, δηλ. αυτά που έχουν ξεκινήσει από τις ακαδημίες του συλλόγου και έχουν ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στους «βυσσινί» και έως τώρα αγωνίζονται  σε διάφορες ομάδες , και κατόπιν να προχωρήσουμε και σε άλλες μεταγραφές, που θα κάνουν τον Αστέρα πρωταγωνιστή! Ενώ βέβαια ξεχωριστή θέση στην ομάδα,  θα έχει  ο Δημ. Αρβανίτης! Δηλ. η «σημαία» του Αστέρα για πολλά χρόνια, που αποφάσισε να εγκαταλείψει την ενεργό δράση! Όσο για προπονητή, ας μην ανησυχούν οι φίλαθλοι, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό, επιλέγοντας έναν προπονητή με όνειρα και φιλοδοξίες, που θα μπορέσει να κάνει την επανεκκίνηση του  Αστέρα, κάνοντας τον και πάλι μεγάλο. Ήδη αυτή την ώρα μιλάμε με ένα πολύ μεγάλο όνομα στο χώρο, που μπορεί με τον ερχομό του να δώσει το κάτι  διαφορετικό»!

Όλη η επικαιρότητα