ΕΠΣ Ηλείας

Αστέρας Αμαλιάδας: Νέο τεστ αύριο στο Επιτάλιο!

Ένα δυνατό φιλικό για χρήσιμα συμπεράσματα.

Χωρίς γκολ έμεινε στο πρώτο του φιλικό προετοιμασίας κόντρα στον Ηλειακό Βαρθολομιού, ο Αστέρας Αμαλιάδας.

Ένας Αστέρας, που εμφανίστηκε αρκετά κουρασμένος από την προετοιμασία στο ξεκίνημα, αλλά βελτίωσε την εικόνα του στο δεύτερο μέρος, και κατάφερε να μπει… στην αντίπαλη περιοχή, όμως οι παίκτες του Σπύρου Αντωνόπουλου δεν μπορούσαν να ολοκληρώσουν τις προσπάθειές τους. Κάτι που δεν ενόχλησε την τεχνική ηγεσία της ομάδας, καθώς γνωρίζουν πόσο κουρασμένοι είναι όλοι οι παίκτες από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Μάλιστα προγραμμάτισαν ήδη το δεύτερο φιλικό, κάτι που θα γίνει αύριο Τετάρτη στις 5.30 μ.μ. στο Επιτάλιο, κόντρα στον Αλφειό. Ένα δυνατό φιλικό για χρήσιμα συμπεράσματα.

Δύο μεταγραφές ακόμα…

Στα μεταγραφικά η ομάδα της Αμαλιάδας βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση δυο ακόμα πολύ σημαντικών μεταγραφών. Πρόκειται για δυο πολύ έμπειρους παίκτες, που αν τελικά αποκτηθούν μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Καθώς πρόκειται για έναν επιθετικό που μπορεί να αποτελέσει τον παρτενέρ… του Δημ. Μπάρκα στην επίθεση του Αστέρα, ενώ ο άλλος είναι αμυντικός με μεγάλη εμπειρία ακόμα και από Γ΄ εθνική, που μπορεί να «δέσει» την άμυνα των «βυσσινί».

Έως την Κυριακή αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί και οι δυο μεταγραφές.

Όλη η επικαιρότητα