ΕΠΣ Ηλείας

Αστέρας  Αμαλιάδας: Πήρε Βασιλικόπουλο, συνεχίζει και ο Σταυρούλιας!

Τη μεταγραφική του ενίσχυση συνεχίζει ο Αστέρας  Αμαλιάδας, καθώς παίκτης των «βυσσινί» είναι και επίσημα από το βράδυ της Παρασκευής και ο Γιώργος  Βασιλικόπουλος.  

Ο Βασιλικόπουλος, ήταν ένα από τα βασικά «ατού» του Αίαντα Γαστούνης στην περσινή του πορεία προς την τρίτη θέση της Γ΄ Εθνικής. Πρόκειται δηλαδή για έναν παίκτη ο οποίος κάνει τη διαφορά στην τοπική κατηγορία, ένα «πολύτιμο εργαλείο» στα χέρια του νέου  τεχνικού του Αστέρα Σπύρου Αντωνόπουλου, τον οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως ακραίο μπακ, είτε ως εξτρέμ. Παίκτης του Αστέρα και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι όμως και ο έμπειρος Σωτήρης Σταυρούλιας. Ο Αστέρας και ο Σταυρούλιας, συμφώνησαν εκ νέου, και θα συνεχίσουν μαζί και τη νέα σεζόν, με τον έμπειρο παίκτη από την Αμαλιάδα, να μπαίνει και αυτός με τη σειρά του στις προπονήσεις της ομάδας μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες. Πάντως  ο Αστέρας δεν σταματάει εδώ,  και ήδη αναζητάει ενίσχυση μέσα από την απόκτηση ενός επιθετικού μέσου, αλλά ίσως και ενός ακόμα επιθετικού.

Ο  Σωτήρης Σταυρούλιας για μια ακόμα  σεζόν θα βρίσκεται στον Αστέρα Αμαλιάδας, στον οποίο για παρά πολλά χρόνια είχε αγωνιστεί με ιδιαίτερη επιτυχία  και ο πατέρας του Κώστας  Σταυρούλιας

Πρώτο φιλικό το Σάββατο στο Βαρθολομιό

Το πρώτο τους φιλικό οι «βυσσινί»  θα το δώσουν το ερχόμενο Σάββατο στο Βαρθολομιό, αντιμετωπίζοντας τον τοπικό Ηλειακό. Όπως πέρσι, έτσι και φέτος, ο Αστέρας αρχίζει τα φιλικά προετοιμασίας από το Βαρθολομιό, πιστοποιώντας τις άριστες σχέσεις τις οποίες έχουν τα δυο σωματεία, σχέσεις καλής συνεργασίας και ανταλλαγής παικτών.

Όλη η επικαιρότητα