ΕΠΣ Ηλείας

Αστέρας Αμαλιάδας: Πρεμιέρα με ενθουσιασμό…

Μπορεί ο Αστέρας Αμαλιάδας να πέρασε από χίλια μύρια κύματα, μέχρι να ξεκινήσει το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν έστω και καθυστερημένα, όμως είναι εδώ, «ζωντανός» και αισιόδοξος για τη νέα περίοδο! Και πώς να μην είναι όταν στην πρώτη… το παρών έδωσαν 27 παίκτες, και φυσικά ανάμεσά τους μια εξάδα παικτών «φωτιά», όλοι τους πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα. Αρβανίτης, Καμαρινός, Χοτζάι, Χατζηγιάννης, Κουλούρης και Μπάρκας!

Ούτε λίγο ούτε πολύ, οι Βυσσινί, με αστραπιαίες κινήσεις, χτίζουν ρόστερ για το νέο Πρωτάθλημα. Ενώ η ομάδα έχει συμφωνήσει ακόμα με Κυριαζή, Ρούνη, αλλά και με τρεις από την περσινή ομάδα, τους Γαλανόπουλο, Χριστόπουλο και Σιούλα. Σε αυτούς θα πρέπει να προστεθούν 6-7 παίκτες από τους νεαρούς της ομάδας. Και βέβαια οι επαφές με παίκτες συνεχίζονται, καθώς οι Βυσσσινί δεν έχουν σκοπό να σταματήσουν εδώ, και βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με: Ι. Παρασκευόπουλο(πέρυσι στην Αχαϊκή), Σταυρούλια και Αβραμόπουλο(πέρυσι στα Σαβάλια), και φυσικά ότι άλλο καλό προκύψει!

Μιλώντας στη στήλη ο εκ των τεχνικών της ομάδας Λύσανδρος Τζαβάρας(έχοντας συνεργάτη του τον Φίλιππο Μαρκόπουλο) τόνισε:

«Ο Αστέρας Αμαλιάδας είναι πολύ μεγάλη ομάδα, και αυτό φάνηκε στην πρεμιέρα της περασμένης Τετάρτης! Θέλω να πιστεύω ότι θα πάμε καλά, και αυτό βγαίνει από τον ενθουσιασμό όλων μας! Ήδη δημιουργούμε ένα ανταγωνιστικό ρόστερ, και κοιτάζουμε και για άλλη ενίσχυση! Στόχος μας είναι να δουλέψουμε σκληρά, ετσι ώστε να καλύψουμε το χαμένο χρόνο»!

 

Όλη η επικαιρότητα