ΕΠΣ Ηλείας

Αστέρας Αμαλιάδας: Στασιµότητα… λόγω µπάτζετ!

Στασιμότητα παρατηρείται σε ότι αφορά τις εξελίξεις στον Αστέρα Αμαλιάδας, και ενώ άπαντες ανέμεναν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, την οριστικοποίηση του νέου Δ.Σ.

Όμως κάποια άτομα έκαναν πίσω.., και τώρα τρέχει και δεν φτάνει ο Βασίλης Χριστοδουλόπουλος. Ο αεικίνητος παράγοντας, που πρώτος ανέλαβε την πρωτοβουλία να σώσει την ομάδα. Ήδη υπάρχει συμφωνία με τον έμπειρο Αχαιό τεχνικό Γιώργο Λαγό, για την τεχνική ηγεσία, ενώ έχουν γίνει και αρκετές επαφές με παίκτες ονόματα από την Ηλεία αλλά και την Αχαΐα, που θα κάνουν τον Αστέρα από «κομπάρσο» πέρσι και πρόπερσι, πρωταγωνιστή, όπως αξίζει άλλωστε στην ένδοξη ιστορία του. Ανάμεσά τους και παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε ανώτερες κατηγορίες, ακόμα και στην «παλιά» Α’ εθνική κατηγορία, και αυτή την ώρα βρίσκονται στην αναμονή.

Όλα πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσουν σήμερα, και μετά τις τελευταίες επαφές που θα έχει ο Βασίλης Χριστοδουλόπουλος, ώστε να καλυφθεί το μπάτζετ που έχει αρχικά συμφωνηθεί στην πρόσφατη Γ.Σ.. Σε αντίθετη περίπτωση η όλη προσπάθεια θα πέσει στο κενό…, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ιστορική ομάδα!

Όλη η επικαιρότητα