Κόσμος

Αστυνομική καταδίωξη κατέληξε σε τραγωδία: Αυτοκίνητο κόπηκε στη μέση, πέντε νεκροί

Ακούστε το άρθρο

Πέντε άνδρες σκοτώθηκαν σε ένα απίστευτο δυστύχημα που κατέληξε με το ένα αυτοκίνητο κομμένο στη μέση, την Τρίτη το βράδυ στη περιοχή Γιόνκερς της Νέας Υόρκης.

Όπως αναφέρει η New York Post, το περιστατικό ξετυλίχθηκε λίγο μετά τις 21:20 μ.μ. (τοπική ώρα) στο γωνία της Σάουθ Μπρόντγουεϊ με την οδό Πρόσπεκτ, όταν αστυνομικοί εντόπισαν τον οδηγό ενός λευκού Infiniti του 2009 που κάνει ελιγμούς «με ακανόνιστο τρόπο».

Η αστυνομία προσπάθησε να σταματήσει τον οδηγό στη λεωφόρο Ρίβερντεϊλ. Αυτός έδειχνε να σταματάει, αλλά στην πορεία επιτάχυνε το ΙΧ του «σε αδιανόητα απερίσκεπτη ταχύτητα» και στον κόμβο της οδού Κάλβερ προσέκρουσε με δύναμη πάνω σε ένα ασημένιο Nissan το οποίο μετέφερε τέσσερις 18χρονους.

To Νissan κόπηκε στη μέση, με αποτέλεσμα τόσο οι επιβάτες του, όσο και ο 36χρονος οδηγός του Infiniti να σκοτωθούν ακαριαία.

«Άκουσα ένα τρομερά δυνατό θόρυβο, ήταν πραγματικά τρομερό», δήλωσε η Τετάρτη το πρωί η 56χρονη κάτοικος της περιοχής και μάρτυρας του συμβάντος Ραφελίνα Μεντέζ.

«Είδα ένα άτομο να τρέχει για να ελέγξει την κατάσταση των τραυματισμένων», πρόσθεσε. «Έσκυψε και κρατούσε το κεφάλι του, σαν να ήταν αναστατωμένος και να κλαίει».

«Αισθάνομαι τόσο άσχημα για αυτά τα παιδιά», κατέληξε η ίδια.

Οι τέσσερις έφηβοι αποφοίτησαν από τα σχολεία Saunders Trades και Technical High School τον Ιούνιο, σύμφωνα με τους υπαλλήλους του σχολείου.

via

Όλη η επικαιρότητα