Ηλεία

Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας: Οι έλεγχοι θα γίνουν ακόμη πιο αυστηροί

Τη συνέχιση των μέτρων με την ίδια ή και ακόμα μεγαλύτερη αυστηρότητα εξήγγειλε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Παναγιώτης Μάνδαλος, υπογραμμίζοντας πως το περασμένο διάστημα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ιδιαίτερα πετυχημένο όσον αφορά τους ελέγχους.

Ο κ. Μάνδαλος επικεντρώθηκε αρχικά στην παρούσα χρονική στιγμή και τις επικείμενες γιορτές του Δεκεμβρίου κατά τις οποίες οι έλεγχοι αναμένονται αυξημένοι και πιο αυστηροί.

Σημείωσε δε πως οι αστυνομικές αρχές τα πήγαν περίφημα στην Πάτρα και τον εορτασμό του πολιούχου της Αγίου Ανδρέα, επιτυγχάνοντας να μην υπάρξει πολυκοσμία και κατά συνέπεια και μη εξάπλωση της πανδημίας του ιού.

Επιπλέον, τόνισε πως οι εντολές που έχουν δεχθεί από την κεντρική διοίκηση του σώματος είναι σαφείς και συγκεκριμένες, με τις εκκλησίες να συνεχίζουν να παραμένουν κλειστές και τον κόσμο να προσεύχεται από το σπίτι του.

Αναφέρθηκε όμως και στις συναντήσεις που είχε με τον Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανό και τον Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο, με τους οποίους είχε μια εποικοδομητική συζήτηση κατά την οποία του δήλωσαν με υπευθυνότητα πως θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα «με αυστηρότατη ακρίβεια και ευαγγελική ευλάβεια»

Όλη η επικαιρότητα