Ελλάδα

Αστυπάλαια: Με ηλεκτρικά θα κινούνται Αστυνομία και Λιμενικό (pic)

Διευρύνεται ο ηλεκτρικός στόλος του Λιμενικού και της Αστυνομίας της Αστυπάλαιας βάσει του ενεργειακού μετασχηματισμού της σε «έξυπνο και αειφόρο» νησί.

Η ηλεκτρική «μεταμόρφωση» της Αστυπάλαιας, που από κοινού υλοποιεί η Ελληνική Δημοκρατία και το Volkswagen Group, προχωρά με γοργούς ρυθμούς. Τελευταία προσθήκη στον ηλεκτρικό στόλο του νησιού είναι δύο ακόμα ηλεκτρικά σκούτερ SEAT MÓ eScooter 125, τα οποία παραδόθηκαν στην Αστυνομία Αστυπάλαιας.

Η παράδοση των δύο σκούτερ ακολούθησε την αντίστοιχη τριών ID.4, ενός ID.3 και ενός ακόμα eScooter 125 στην Αστυνομία Αστυπάλαιας, το Λιμενικό Σώμα, την Πολιτική Αεροπορία και την τοπική Δημοτική Αρχή, πριν μερικές εβδομάδες.

Την ίδια περίοδο έγινε η παράδοση και ενός στόλου ηλεκτρικών αυτοκινήτων στις εταιρείες ενοικίασης (Rent a Car) που δραστηριοποιούνται στο νησί.

Η συγκεκριμένη ενέργεια έγινε στο πλαίσιο ειδικής συνεργασίας με τις επιχειρήσεις αυτές, που στόχο έχει τη χρήση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου, για απόκτηση πολύτιμης εμπειρίας στην ένταξη και διαχείριση ηλεκτρικών οχημάτων στους στόλους τους.

Πηγή: carandmotor.gr

Όλη η επικαιρότητα