ΕΠΣ Ηλείας

Α’1 ΕΠΣ Ηλείας: «Υπό τον φόβο… ενός νέου covid-19»

Τι  δηλώνουν στην  «Πατρίς – Σπορ»  για τα ντέρμπι  της 5ης αγωνιστικής , οι τεχνικοί  των   ομάδων: Πανηλειακού ,  Αστέρα,  Νίκης  Τραγανού  και  Ξενοφώντα!

Η 5η  αγωνιστική που έρχεται στην Α1  της ΕΠΣ Ηλείας , και που δεν έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο- δεύτερο,  δεν θα είναι σαν όλες τις άλλες. Καθώς, μπορεί να διασταυρώνουν  τα ξίφη της, οι τέσσερεις πρωτοπόρες ομάδες έως τώρα, όμως θα γίνει μετά το επιβεβαιωμένο κρούσμα covid-19 το οποίο εντοπίστηκε στις τάξεις της Νίκης Τραγανού.  Βέβαια ο παίκτης που βρέθηκε θετικός απομονώθηκε, ενώ και οι υπόλοιποι παίκτες, αφού πρώτα υποβλήθηκαν σε μαζικά τεστ τα οποία βγήκαν καθαρά, δεν πραγματοποίησαν κοινές προπονήσεις για εφτά μέρες. Το γήπεδο του Τραγανού απολυμάνθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο Πηνειού, και η ομάδα μπόρεσε να επιστρέψει στις προπονήσεις! Όμως αυτό δεν σημαίνει τίποτα, καθώς το μυαλό όλων, στρέφεται στο ενδεχόμενο ενός νέου κρούσματος και που θα είναι αυτό! Και φυσικά  άπαντες θυμούνται  την περσινή διακοπή των τοπικών μας πρωταθλημάτων, αλλά είναι υποχρεωμένοι να αγωνιστούν! Έστω  και μετά από μια διακοπή μιας εβδομάδας! Οι κατάλληλοι πάντως για να μιλήσουν για τα όσα προαναφέραμε , είναι οι προπονητές τους! Και η «Πατρίς – Σπορ» μίλησε με όλους, ας δούμε τι λένε:

   ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΡΥΦΩΝΟΠΟΥΛΟΣ (Προπονητής Πανηλειακού):

        «Κάθε παιχνίδι ας το βλέπουμε ως  τελευταίο… »!

«Ειλικρινά εδώ που βρισκόμαστε τρέμουμε στο γεγονός μην τυχόν και φτάσουμε στο σημείο να διακοπούν τα τοπικά μας πρωταθλήματα! Έτσι ,  κάθε ματς που θα παίζουμε από εδώ και πέρα είπα στους παίκτες μου ας το βλέπουμε ως  τελευταίο… , γιατί  δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει, για αυτό και θα πρέπει να παραμένουμε πρώτοι! Άλλωστε για εμάς που έχουμε ξεκινήσει πολύ νωρίς προετοιμασία, η διακοπή της περασμένης αγωνιστικής ήταν εις βάρος μας! Όμως είμαστε έτοιμοι για το Δευτεριάτικο ντέρμπι! Κάθε ματς Πανηλειακός – Αστέρας Αμαλιάδας και το αντίθετο, είναι ένα παραδοσιακό ντέρμπι, με τις γνωστές βέβαια ιδιαιτερότητες! Και μπορεί ο Πανηλειακός να είναι αυτή την ώρα πιο έτοιμος από τον Αστέρα, όμως αυτά τα ντέρμπι είναι άλλα ματς, και  κρίνονται την ώρα που γίνονται! Άλλωστε είμαστε μόλις στην 5η αγωνιστική, και ακόμα δεν κρίνεται τίποτα! Εύχομαι  αυτό  τα ματς να είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου, και  λυπάμαι που λόγω του Κορωνοιου, δεν μπορεί να τα απολαύσει πολύς κόσμος!»!

         

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΓΟΣ (Προπονητής  Αστέρα  Αμαλιάδας):

          «Η διακοπή ελέω Κορωναιού μας έκοψε το ρυθμό»!

«Είναι γεγονός ότι αυτή η πρώτη πρόωρη διακοπή των πρωταθλημάτων ελέω Κορωναιού, μας ξάφνιασε, και φυσικά μας έκοψε τον ρυθμό που είχαμε! Πέρα βέβαια από το γεγονός, ότι όλοι ζούμε με την περσινή εικόνα της διακοπής των πρωταθλημάτων! Όμως πρέπει να επιστρέψουμε στο γήπεδο, και το ματς της ερχόμενη Δευτέρας στον Πύργο είναι ένα ντέρμπι, ανεξάρτητα από την κατάσταση των δυο ομάδων! Αυτή την ώρα βέβαια,  ο Πανηλειακός είναι πιο έτοιμος από εμάς , όμως σε αυτά τα ματς, παίζουν ρόλο κάποιοι παίκτες με προσωπικότητα! Θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε κομπλέ, καθώς οι Χοτζάι,  Μπογονικολός και Καμαρινός, συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις, όχι όμως και ο Σταυρούλιας που δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, και θα αγωνιστούμε στον Πύργο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα»!

         

ΑΛΕΞΗΣ  ΓΑΛΑΝΗΣ (Προπονητής Νίκης Τραγανού):

 «Είμαστε  επηρεασμένοι… από τον ιό που χτύπησε την πόρτα μας »!

«Είναι γεγονός πως  αυτό που συνέβη στην ομάδα μας, με το κρούσμα του Κορωνοιού που χτύπησε την πόρτα μας, μας έχει επηρεάσει όλους!  Καθώς άπαντες  φοβόμαστε στο ενδεχόμενο ενός νέου κρούσματος, και φυσικά όπως όλες οι ομάδες, έτσι και εμείς , ζούμε πλέον με το φόβο της διακοπής όπως πέρυσι των πρωταθλημάτων! Επιπλέον εμείς όλο αυτό το διάστημα δεν έχουμε κάνει καθόλου προετοιμασία όπως θα θέλαμε, και καλούμαστε την Κυριακή να παίξουμε ένα τέτοιο κρίσιμο ματς κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι ο Ξενοφών! Θεωρώ λοιπόν , πως όπως σε όλα τα ντέρμπι, έτσι και σε αυτό , θα παίξει ρόλο, σε τι κατάσταση θα είναι οι ομάδες! Η ομάδα μου θα κατέβει κομπλέ, και αισιοδοξούμε για τη νίκη»!

ΝΤΕΓΙΑΝ  ΜΙΛΟΣΕΣΚΙ (Προπονητής – παίκτης Ξενοφώντα Κρεστένων):

         «Ζούμε μία περίεργη κατάσταση με το φόβο να κυριαρχεί»!

«Σίγουρα μετά τη διακοπή ελέω του Κορωνοιού, ζούμε μια περίεργη κατάσταση, με τον φόβο να κυριαρχεί παντού, και ιδίως στην πορεία, μην έχουμε γεγονότα όπως πέρυσι με τη διακοπή των πρωταθλημάτων! Όμως αγωνιστικά ειμαστε έτοιμοι και κομπλέ, να αγωνιστούμε στο ντέρμπι, του Τραγανού!  Ένα ανοιχτό ματς, με όλα τα αποτελέσματα πιθανά! Καθώς είμαστε και δυο επιθετικές ομάδες, με αρκετούς από τους παίκτες, να παίζουν πολλά χρόνια στην κάθε ομάδα, και γνωριζόμαστε καλά! Εμείς πάντα ζούμε για αυτά τα ντέρμπι, παρότι ακόμα βέβαια δεν κρίνεται τίποτα. Απλά όποιος κερδίσει, θα έχει βαθμολογικό και ψυχολογικό πλεονέκτημα!»!

Όλη η επικαιρότητα