ΕΠΣ Ηλείας

Α’1 Κατηγορία ΕΠΣ Ηλείας: «Όλα ανοιχτά… θα κριθούν στις λεπτομέρειες»

Τι  δηλώνουν στην  «Πατρίς – Σπορ»  για τα δυο ντέρμπι  της ερχόμενης Δευτέρας, οι τεχνικοί  των   ομάδων: (Πανηλειακός – Αστέρας)  και (Νίκη Τραγανού – Ξενοφών)!

Η 5η  αγωνιστική που έρχεται,  δεν θα είναι σαν όλες τις άλλες. Καθώς η τετράδα που έχει ξεχωρίσει στις τέσσερις αγωνιστικές, διασταυρώνει τα ξίφη της, σε δυο παιχνίδια που χαρακτηρίζονται κάτι σαν πρόωροι «τελικοί». Το πρώτο μεγάλο παιχνίδι, είναι ανάμεσα στον Πανηλειακό και τον Αστέρα. Δυο ομάδες σε τελείως αντίθετη τροχιά τον τελευταίο καιρό. Ο μεν Πανηλειακός, μπαίνει στη διοργάνωση σαν το μεγάλο φαβορί, καθώς  είχε όλο τον χρόνο μπροστά του να σχεδιαστεί και να προετοιμαστεί. Ενώ ο Αστέρας,  δεν είχε αυτή την πολυτέλεια του χρόνου, αναγκάστηκε να κάνει κάποιες κινήσεις της τελευταίας στιγμής, ούτε είχε και τον χρόνο να προετοιμαστεί. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η διάρκεια στην απόδοσή του να απουσιάζει.  Το άλλο μεγάλο ζευγάρι της ερχόμενης αγωνιστικής, είναι αυτό της Νίκης Τραγανού με τον Ξενοφώντα. Ό, τι και να πει κανείς αυτή τη στιγμή για το παιχνίδι, θα κινδυνεύσει να εκτεθεί. Πρόκειται για εξαιρετικά αμφίρροπη μάχη, στην οποία όλα μπορούν να συμβούν. Ο πρώτος σκόρερ του Πρωταθλήματος Φώτης Καλογερόπουλος με εφτά τέρματα, θα δοκιμάσει την τύχη του απέναντι στην πιο αποτελεσματική άμυνα του Πρωταθλήματος, μια άμυνα η οποία για 360 λεπτά παραμένει απαραβίαστη και έχει ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία φορά που δέχθηκε γκολ. Οι κατάλληλοι για να μιλήσουν, είναι οι προπονητές τους! Και η «Πατρίς – Σπορ» μίλησε με όλους, ας δούμε τι λένε:

ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΡΥΦΩΝΟΠΟΥΛΟΣ (Προπονητής Πανηλειακου):

        «Εύχομαι να είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου»!

«Κάθε ματς Πανηλειακός – Αστέρας Αμαλιάδας και το αντίθετο, είναι ένα παραδοσιακό ντέρμπι, με τις γνωστές βέβαια ιδιαιτερότητες! Και μπορεί ο Πανηλειακός να είναι αυτή την ώρα πιο έτοιμος από τον Αστέρα, όμως αυτά τα ντέρμπι είναι άλλα ματς, και  κρίνονται την ώρα που γίνονται! Άλλωστε είμαστε μόλις στην 5η αγωνιστική, και ακόμα δεν κρίνεται τίποτα! Το ευχάριστο για εμάς είναι,  ότι είμαστε κομπλέ!       Εύχομαι  αυτά τα ματς να είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου, και  λυπάμαι που λόγω του Κορωνοιου, δεν μπορεί να τα απολαύσει πολύς κόσμος! Όσο για το ντέρμπι του Τραγανού: Νίκη – Ξενοφών, θεωρώ πως θα κριθεί στις λεπτομέρειες! Καθώς πρόκειται για δυο πολύ γνωστές ομάδες τα τελευταία χρόνια, που γνωρίζονται  καλά…, και θα επικρατήσει όποια βρεθεί στην καλύτερη ημέρα»!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΓΟΣ (Προπονητής  Αστέρα  Αμαλιάδας):

               «Νικητής  να είναι το Ηλειακό Ποδόσφαιρο»!

«Όπως και να το κάνουμε, το ματς της ερχόμενη Δευτέρας στον Πύργο είναι ένα ντέρμπι, ανεξάρτητα από την κατάσταση των δυο ομάδων! Αυτή την ώρα βέβαια,  ο Πανηλειακός είναι πιο έτοιμος από εμάς , όμως σε αυτά τα ματς, παίζουν ρόλο κάποιοι παίκτες με προσωπικότητα! Θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε κομπλέ, και θα αγωνιστούμε στον Πύργο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Όσο για το ματς του Τραγανού, θεωρώ πως θα κριθεί στις λεπτομέρειες! Καθώς είναι ένα αμφίρροπο παιχνίδι, από δυο καλές ομάδες! Εύχομαι να γίνουν δυο καλά ματς, και νικητής να βγει το Ηλειακό Ποδόσφαιρο»!

ΑΛΕΞΗΣ  ΓΑΛΑΝΗΣ (Προπονητής Νίκης Τραγανού):

                  «Ανοιχτά ματς… με όλα πιθανά»!

«Είναι γεγονός πως την Δευτέρα αγωνίζονται οι καλύτερες έως τώρα ομάδες της Α1 κατηγορίας! Θεωρώ λοιπόν , πως όπως σε όλα τα ντέρμπι, έτσι και σε αυτά, ότι είναι ανοιχτά… παιχνίδια, με όλα τα αποτελέσματα πιθανά, καθώς θα παίξει ρόλο, σε τι κατάσταση θα είναι οι ομάδες! Απλά δίνω ένα μεγαλύτερο προβάδισμα στον Πανηλειακό, καθώς είναι πιο έτοιμος αγωνιστικά από τον Αστέρα , που άργησε να ξεκινήσει προετοιμασία! Ακόμα είναι πολύ νωρίς, και απλά όποιος κερδίσει, θα έχει πέρα από το βαθμολογικό, και ψυχολογικό πλεονέκτημα! Η ομάδα μου θα κατέβει κομπλέ, και αισιοδοξούμε για τη νίκη»!

ΝΤΕΓΙΑΝ  ΜΙΛΟΣΕΣΚΙ (Προπονητής – παίκτης Ξενοφώντα Κρεστένων):

« Βαθμολογικό και ψυχολογικό πλεονέκτημα όποιος κερδίσει»!

«Όπως όλα τα ντέρμπι, έτσι και το δικό μας στο Τραγανό, είναι ένα ανοιχτό ματς, με όλα τα αποτελέσματα πιθανά! Είμαστε και δυο επιθετικές ομάδες, με αρκετούς από τους παίκτες, να παίζουν πολλά χρόνια στην κάθε ομάδα, και γνωριζόμαστε καλά! Εμείς θα είμαστε κομπλέ και πάντα ζούμε για αυτά τα ντέρμπι, παρότι ακόμα βέβαια δεν κρίνεται τίποτα. Απλά όποιος κερδίσει, θα έχει βαθμολογικό και ψυχολογικό πλεονέκτημα! Όσο για το ντέρμπι του Πύργου, δίνω το προβάδισμα στον Πανηλειακό, ως πιο έτοιμη ομάδα σε σχέση με τον Αστέρα που άργησε να ξεκινήσει! Όμως και εδώ το ματς θεωρώ πως θα κριθεί στο γκολ»!

Όλη η επικαιρότητα