ΕΠΣ Ηλείας

Α1 Κατηγορία – Duomo-Monk: Ερωτηματικό μόνο για Ερμή Πλατάνου!

Tα «βρήκαν»… σε Μανωλάδα και Γούμερο και κατεβαίνουν, Προοδευτική και Ολυμπιάδα!

Ξεκαθάρισε το βράδυ της περασμένης Κυριακής η συμμετοχή δύο ακόμα ομάδων στην Α1 της ΕΠΣΗ. Πρόκειται φυσικά για την Προοδευτική Μανωλάδας και την Ολυμπιάδα Γουμέρου.

Ετσι η μόνη ομαδα που αποτελεί ερωτηματικό για το νέο πρωτάθλημα της Α1, απ’ όσες έχουν δικαίωνα συμμετοχής (16 συνολικά), είναι μόνο ο Ερμής Πλατάνου.

Ήδη έως τώρα έχουν ξεκινήσει προετοιμασία οι: Πέλοπας Π., Νίκη Τραγανού, Πανηλειακός, Αστέρας Αμαλιάδας, Αλφειός Επιταλίου, Ξενοφών Κρεστένων, Ηλειακός Βαρθολομιού, Δόξα Ν. Μανωλάδας, Κεραυνός Βρίνας, Θύελλα Πύργου και Πέλοπας Πελοπίου (ξεκίνησε το Σάββατο), Δάφνη Ανδραβίδας (ξεκίνησε την Κυριακή).

Οι υπόλοιπες ομάδες:

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Κανονικά στην Α1 με Χρ. Νικολετάκη)!

Αίσιο τέλος είχε το βράδυ της περασμένης Κυριακής το αίνιγμα της συμμετοχής της Προοδευτικής στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΗ, που αποτελούσε έως τώρα ερωτηματικό. Παίκτες και διοίκηση φαίνεται να τα βρήκαν.., και έτσι η ιστορική Προοδευτική, έχοντας για ακόμα μία χρονιά στον πάγκο της τον κορυφαίο παίκτη και κορυφαίο Ηλείο γκολτζή Χρ. Νικολετάκη, θα αγωνιστεί και πάλι στην Α1. Άλλωστε η Προοδευτική είναι μια ομάδα η οποία όπως κάθε χρόνο, έτσι και τώρα, τα κάνει όλα την… τελευταία στιγμή. Μοναδική απώλεια πάντως για αυτή, η αποχώρηση του «αρχηγού και ηγέτη» της ομάδας Μάκη Βαλογιάννη για τη γειτονική Αχαϊκή του Γιώργου Λαγού.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΓΟΥΜΕΡΟΥ (Κανονικά στην Α1 με Π. Κιτσόπουλο στην προεδρία!)

Λύθηκε… το βράδυ της περασμένης Κυριακής με την εκλογή της νέας διοίκησης, το μυστήριο… της Ολυμπιάδας Γουμέρου. Η ομάδα λοιπόν έστω και στο παρά – πέντε, και εξέλεξε νέο Δ.Σ. με τον παλιό διαιτητή του Σ.Δ.Π. Ηλείας Παναγιώτη Κιτσόπουλο να διαδέχεται στην προεδρία τον Σταύρο Παπανδρέου. Παράλληλα, η διοίκηση του συλλόγου, αποφάσισε εξουσιοδοτούμενη από τη Γ.Σ., να δηλώσει συμμετοχή ο σύλλογος στην Α1 κατηγορία, στηριζόμενη ως επί το πλείστον στο ντόπιο υλικό, συνεχίζοντας την πορεία της στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της ΕΠΣ Ηλείας.

Η σύνθεση του Δ.Σ. της Ολυμπιάδας, έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Παναγιώτης Κιτσόπουλος
Α’ Αντιπρόεδρος: Μιχάλης Ροδόπουλος,
Β’ Αντιπρόεδρος: Αρίστος Γαβριλόπουλος
Γραμματέας: Σταύρος Παπανδρέου
Ταμίας: Γιώργος Κομπορόζος
Εφ. Υλ.: Μαρία Παπανδρέου
Υπ. Γηπέδου: Γιάννης Αγγελόπουλος
Υπ. Δημ. Σχέσεων: Νίκος Κακκαλής
Γενικός Αρχηγός: Ιωάννα Γεωργίου
Β’ υπ. Γηπέδου: Νίκος Κακκαλής

Ήδη το νέο Δ.Σ. έπιασε δουλειά, με πρώτο μέλημα τον προπονητή, και κατόπιν το σχεδιασμό του ρόστερ, ως πολύ σύντομα να ξεκινήσει η προετοιμασία!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΑΒΑΛΙΩΝ (Πρεμιέρα στις 22 Σεπτεμβρίου)!

Την ερχόμενη Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου στις 5 το απόγευμα, θα ξεκινήσει και επίσημα την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός Σαβαλίων, ενόψει της νέας περιόδου. Κάπως καθυστερημένα, αλλά μέσα σε λογικά πλαίσια, ώστε να μπορέσει ο Ερνέστο Λυμπέρης να εμφανίσει ένα σύνολο έτοιμο για τη σέντρα της διοργάνωσης, έχοντας μάλιστα ενισχυθεί σημαντικά.

ΕΡΜΗΣ ΠΛΑΤΑΝΟΥ (Δύσκολη έως αδύνατη η συμμετοχή του στην Α1)!

Δύσκολα πλέον θα κατέβει στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΗ, με τις πιθανότητες να κλίνουν προς δήλωση συμμετοχής στην Α2. Κάτι τέτοιο, εφόσον γίνει, θα σημάνει ότι οι υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα θα αρχίσουν αργότερα από τις υπόλοιπες ομάδες.

Πως αναμένεται να διαμορφωθούν οι δύο όμιλοι της Α1 κατηγορίας!

Με δεδομένο ότι το νέο πρωτάθλημα της Α1 της ΕΠΣΗ έχει οριστεί να ξεκινήσει εκτός απροόπτου στο τέλος Οκτωβρίου, είναι πασιφανές πλέον, ότι με δεδομένο ότι θα δηλώσουν συμμετοχή οι 15 από τις 16 ομάδες που έχουν το δικαίωμα, πάμε για ένα πρωτάθλημα δύο ομίλων, ύστερα από πάρα πολλά χρόνια. Άλλωστε έως τις 23 Απριλίου (καταληκτική ημερομηνία) θα πρέπει η ΕΠΣ Ηλείας να έχει δηλώσει στην ΕΠΟ τον πρωταθλητή της Α1 που θα συμμετάσχει στα μπαράζ ανόδου τα οποία ως γνωστό, από φέτος επανέρχονται. Επειδή δεν θα έχουμε μονό αριθμό ομάδων, θα έχουμε έναν όμιλο με 8 ομάδες (αυτές δηλ. από τον Πύργο έως τη Βρίνα), και έναν όμιλο των 7 ομάδων (αυτές του κάμπου).

Η ΠΙΘΑΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΙΛΩΝ

1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ:

Πανηλειακός, Θύελλα Πύργου, Πέλοπας Πύργου, Αλφειός Επιταλίου, Ολυμπιάδα Γουμέρου, Πέλοπας Πελοπίου, Ξενοφών Κρεστένων και Κεραυνός Βρίνας!

2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ:

Αστέρας Αμαλιάδας, Ολυμπιακός Σαβαλίων, Νίκη Τραγανού, Ηλειακός Βαρθολομιού, Δάφνη Ανδραβίδας, Δόξα Ν. Μανωλάδας, Προοδευτική Μανωλάδας!

Όλη η επικαιρότητα