Μπάσκετ

Α2 Εθνική Μπάσκετ: Τζάμπολ.. με εκκρεμότητες

Συγκεκριμένη ημερομηνία (Σάββατο 3 Απριλίου) ζήτησε εγγράφως ο Λευτέρης Αυγενάκης από την επιτροπή λοιμωξιολόγων για να επαναρχίσει η Α2 και το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου ήρθε η επίσημη ανακοίνωση από την Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας.

Βέβαια, θα χρειαστεί το λιγότερο ένα 10ήμερο για να ξεκαθαρίσει από την ΕΟΚ  το σύστημα διεξαγωγής, έτσι ώστε να αναδειχθούν οι δυο ομάδες που θα προβιβαστούν στην Basket League και να αποφασισθεί τι θα γίνει με τον υποβιβασμό, αφού το σενάριο να μην πέσει καμία ομάδα φέτος συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Στις 23 Μαΐου οι εκλογές της ΕΟΚ

Εν τω μεταξύ, το Δ.Σ.  της ΕΟΚ αποφάσισε την αναβολή των εκλογών για τις 23 Μάιου. Η απόφαση αυτή βασίσθηκε  στην απόφαση του πρωτοδικείου Αθηνών η  οποία έκανε δεκτό αίτημα  αθλητικών σωματείων μελών της Ομοσπονδίας , που είχαν αποκλειστεί λόγω του ηλεκτρονικού  Μητρώου  της Γ.Γ.Α.  και αναγνώρισε το  δικαίωμά τους  για εγγραφή στο Μητρώο για συμμετοχή στην Γενική Συνέλευση με το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι αλλά και στην εξάντληση κάθε δυνατότητας για διεξαγωγή ανοικτής δημοκρατικής διαδικασίας.

 

Όλη η επικαιρότητα