Κόσμος

Βέλγιο: Νέο σεξ πάρτι, μετά τον χαμό με τον ευρωβουλευτή

Ακούστε το άρθρο

Λίγες ημέρες μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με το κορωνοπάρτι στο οποίο πήρε μέρος κι ευρωβουλευτής, η αστυνομία αναγκάστηκε να διαλύσει και δεύτερο σεξ πάρτι!

Την περασμένη εβδομάδα, εν μέσω lockdown η αστυνομία διέλυσε κορωνοπάρτι, στο οποίο είχαν δώσει το παρών 25 άτομα, ανάμεσα τους κι ο Ούγγρος ευρωβουλευτής, Ζάγιερ Γιόζεφ. Ο τελευταίος προσπάθησε να διαφύγει αλλά τελικά οι Αρχές κατάφεραν να τον συλλάβουν.

Ο Γιόζεφ παραιτήθηκε από ευρωβουλευτής, ενώ εκτός από παραβίαση των μέτρων για τον κορονοϊό κατηγορήθηκε και για κατοχή ναρκωτικών.

Λίγες ημέρες μετά τον χαμό που προκλήθηκε από το συγκεκριμένο σκάνδαλο, η Αστυνομία χρειάστηκε να διαλύσει δεύτερο σεξ πάρτι, στο οποίο συμμετείχαν δέκα άτομα. Η εκδήλωση έγινε σε σπίτι στην πόλη Πααλ κι όσοι βρέθηκαν εκεί τιμωρήθηκαν με χρηματικό πρόστιμο 250 ευρώ ο καθένας.

Την αστυνομία κάλεσαν οι γείτονες, οι οποίοι είδαν μέσα από το παράθυρο ανθρώπους με «ελάχιστα ρούχα», όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά. Μάλιστα, οι παρευρισκόμενοι περνούσαν τόσο καλά που αρχικά αγνόησαν το κουδούνι!

Όλη η επικαιρότητα