ΕΠΣ Ηλείας

Βίκυ Δημητρακοπούλου – Κουλούρη: Βάζει «φωτιά» στις εκλογές της ΕΠΟ!

Μέχρι τα μέσα της επόμενης  εβδομάδας  θα έχει ξεκαθαρίσει  η πιθανή υποψηφιότητά της!

«Μια ακόμα πρόσκληση για τις αρχαιρεσίες της ΕΠΟ. 12/12.20. Ένας ολόκληρος μήνας. Αν και εφόσον γίνουν, Θεού θέλοντος και covid 19 επιτρέποντος, θεωρώ ότι θα υπάρξει κι άλλη υποψηφιότητα για τον/την πρόεδρο της ΕΠΟ εκτός του κ. Ψαρρόπουλου». Αυτό το σχόλιο ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η ειδική σύμβουλος της ΕΠΣ Ηλείας και σύζυγος  του προέδρου της ΕΠΣ Ηλείας, κα Βίκυ Δημητρακοπούλου-Κουλούρη. Μια ανάρτηση  η οποία βάζει «φωτιές» στο προεκλογικό σκηνικό της ΕΠΟ.

Πως  φτάσαμε  σε μια πιθανή  υποψηφιότητα της κας Δημητρακοπούλου

Αρχικά το επικρατέστερο όνομα να ηγηθεί ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς, Βασίλης Χατζηαποστόλου, ο οποίος τελικά και παρά τα όσα δημοσιεύματα τον ήθελαν «μεταγραφή» στο «μπλοκ» ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, φαίνεται ότι δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτό και κατά συνέπεια στην παράταξη του Σταύρου Ψαρρόπουλου. Ο Βασίλης Χατζηαποστόλου, φαίνεται ότι δεν επιθυμεί να ηγηθεί, δίνοντας «πάσα» στον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκο Τζώρτζογλου, ο οποίος όμως ούτε και αυτός φαίνεται «ζεστός» να ηγηθεί σε μια παράταξη απέναντι στον Ψαρρόπουλο. Οι διεργασίες  όμως  δεν σταμάτησαν εδώ, και σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες,  προτάθηκε  για επικεφαλής της παράταξης η κα Βίκυ Δημητρακοπούλου. Μια παράταξη, η οποία θα έχει κατά βάση της κάποιες Ενώσεις όπως ο Πειραιάς, η Ηλεία, τα Χανιά και άλλες, αλλά και κάποιες ΠΑΕ όπως ο Ολυμπιακός, ο Άρης, η Λάρισα, οι οποίες δεν πρόσκεινται θετικά στο λεγόμενο «μπλοκ» ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Αν και αρχικά η Βίκυ Δημητρακοπούλου υποδέχθηκε με σκεπτικισμό αυτή την πρόταση, θέλοντας να δώσει προτεραιότητα σε κάποιον άλλον, από τους παλαιότερους προέδρους Ενώσεων, φαίνεται ότι το «σενάριο» να ηγηθεί αυτή σε μια τέτοια παράταξη για την ΕΠΟ, παραμένει εν ισχύ. Κάτι που επικροτεί με ανάρτησή του, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, κ, Δημήτρης Βύτανος, ο οποίος γράφει: «Μακάρι να υπάρξει και να είναι και από την Ηλεία». Και βέβαια μόνο τυχαία δεν είναι αυτή η ανάρτηση, καθώς ο Δημήτρης Βύτανος, είναι μέλος του σκληρού πυρήνα της παράταξης του  κ. Αρ. Κουλούρη στην ΕΠΣΗ και της οικογενείας Κουλούρη,  και γνωστός για τα φίλο –  ολυμπιακά του αισθήματα! Οπότε , όλο και κάτι  θα έχει πάρει το… αφτί του!

Η  «Πατρίς – Σπορ» επικοινώνησε με την κα Δημητρακοπούλου, όμως δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση, σχετικά με το όλο θέμα. Άλλωστε την επόμενη εβδομάδα, το αργότερο έως την Τετάρτη θα έχει ξεκαθαρίσει το όλο ζήτημα, και τοτε θα τοποθετηθεί! Και μπορεί βέβαια η κα Δημητρακοπούλου να μην έχει πάρει ακόμα την απόφασή της, όμως επειδή θεωρείται και είναι μια πολύ δραστήρια γυναίκα και παράγοντας του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, δεν θα έλεγε όχι σε μια κίνηση βγαλμένη από  τα σπλάχνα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, την ώρα  που αυτό αργοπεθαίνει!  Η ίδια άλλωστε  είχε τονίσει παλιότερα, ότι για να σωθεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, θα πρέπει οι ενώσεις της χώρας μας, να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους! Θα πρέπει δηλ. να αντιδράσουν  ενάντια στο κατεστημένο! Άλλωστε ακόμα και το καταστατικό της ΟΥΕΦΑ,  επιβάλει μια γυναικεία υποψηφιότητα, και η κα Βίκη Δημητρακοπούλου – Κουλούρη δεν θα έλεγε όχι!

Όλη η επικαιρότητα