Πολιτική

Βασίλης Λεβέντης: «Εγώ είμαι καλά χάρη στο εμβόλιο» λέει η σύζυγός του

Ακούστε το άρθρο

Είδα σήμερα λίγο φως» δήλωσε στο Mega η κυρία Αναστασία Μεντεσίδου – Αποσωληνώθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, παραμένει στην εντατική

«Εγώ είμαι καλά, χάρη στο εμβόλιο», δήλωσε στο Mega η σύζυγος του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη. Η κυρία Αναστασία Μεντεσίδου σημείωσε ότι νιώθει αναθαρρυμένη από το γεγονός ότι σήμερα ο σύζυγός της αποσωληνώθηκε, αλλά παρέπεμψε στους γιατρούς για τα δεδομένα της υγείας του.

«Αποσωληνώθηκε επιτέλους, έχει επαφή με το περιβάλλον και ελπίζω για το καλύτερο», είπε συγκεκριμένα, για να συμπληρώσει: «Είδα λίγο φως σήμερα και ελπίζω σε περισσότερα».

«Είναι μαχητής και αγωνιστής», τόνισε για τον σύζυγό της Βασίλης Λεβέντη.

Παράλληλα, επανέλαβε ότι ο φόβος ήταν αυτό που οδήγησε τον κ. Λεβέντη να αναβάλει τον εμβολιασμό του, την ώρα που όλη η οικογένειά του έχει εμβολιασθεί.

«Λόγω του ότι είχε ανεπάρκεια των νεφρών φοβόταν για κάποια θρόμβωση. Γι’ αυτόν τον λόγο και το παρέτεινε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα, σήμερα,  όπως έγινε γνωστό από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος νοσηλεύεται από το Σάββατο στο νοσοκομείο Ευαγγελισμό με κορωνοϊό, αποσωληνώθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε ελαφρά βελτίωση ως προς το αναπνευστικό, αλλά παραμένει στη μονάδα υπό παρακολούθηση για τυχόν επιδείνωση. Η κατάστασή του θα πρέπει να παραμείνει σταθερή για δύο με τρία 24ωρα προκειμένου να γίνει μία σσφαλής ιατρική εκτίμηση.

«Σήμερα 28/9/2021, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κος Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, παρουσίασε ελαφρά βελτίωση και αποσωληνώθηκε. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σταθερή επί του παρόντος» αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης του Ευαγγελισμού.

Ο κ. Λεβέντης είχε διαγνωσθεί με κορωνοϊό ωστόσο παρέμεινε σε κατ’ οίκον νοσηλεία και τέθηκε σε καραντίνα.

Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και το περασμένο Σάββατο πήγε εκ νέου στο νοσοκομείο. Μέσα σε ένα δίωρο από την εισαγωγή του, οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να διασωληνωθεί, αφού έχει βαριά πνευμονία.

Ο Βασίλης Λεβέντης, παρά το γεγονός ότι είχε υποκείμενο νόσημα, δεν είχε εμβολιαστεί.

«Δεν το είχε κάνει το εμβόλιο. Το παρέτεινε το εμβόλιο γιατί είχε ανεβασμένη κρεατινίνη, ανεπάρκεια νεφρών που έλεγαν οι νεφρολόγοι ότι πρέπει να κάνει αιμοκάθαρση, έσπαγαν αγγειάκια στα χέρια του και φοβόταν τις θρομβώσεις. Και ο φόβος τον έκανε να καθυστερεί να κάνει το εμβόλιο. Για θέματα υγείας. Εμείς στην οικογένεια είμαστε όλοι εμβολιασμένοι» εξήγησε στον ALPHA η σύζυγός του.

«Εκείνος είχε επιλέξει τη νοσηλεία στο σπίτι. Όλοι του λέγαμε πήγαινε στο νοσοκομείο. Εκείνος είχε επιλέξει τη νοσηλεία στο σπίτι. Από τον Ευαγγελισμό του είχαν πει έλα να κάνει νοσηλεία. Ήταν αρνητικός. Σας λέω τις αλήθειες», πρόσθεσε η σύζυγος του κ. Λεβέντη.

Πηγή: protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα