ΕΠΣ Ηλείας

Βασίλης Παναγόπουλος: «Στηρίζω την ΠΑΚ Ηλείας!»

Οι εκλογές της ΕΠΣ Ηλείας πλησιάζουν και η «Πατρίς σπορ» ζήτησε σήμερα την άποψη ενός ανθρώπου ο οποίος στο παρελθόν έχει λάβει μέρος σε εκλογική αναμέτρηση ως επικεφαλής ενώ πλέον αρκετά μέλη της τότε παράταξής του έχουν προσχωρήσει στην ΠΑΚ Ηλείας.

Ο λόγος για τον Βασίλη Παναγόπουλο ο οποίος μας δήλωσε πως στηρίζει την ΠΑΚ Ηλείας γιατί ήρθε για μια αλλαγή στο ηλειακό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα τόνισε:

«Βλέπω με καλό μάτι την κίνηση της ΠΑΚ Ηλείας διότι κάποτε όλοι πρέπει να καταλάβουμε ότι έρχεται η ώρα να αποχωρήσουμε! Ότι ήταν να δώσει ο κ. Κουλούρης στο ηλειακό ποδόσφαιρο ,το έδωσε και πλέον πρέπει να κάνει χώρο σε άλλους ανθρώπους με όρεξη και νέες ιδέες προκειμένου να δούμε τι μπορούν και αυτοί να κάνουν για την πρόοδο του ηλειακού ποδόσφαιρου.

Στηρίζω την κίνηση αυτή μιας και γνωρίζω τους ανθρώπους που την απαρτίζουν και στο παρελθόν είχα συστρατευτεί με πολλούς από αυτούς για να αλλάξουμε τα τεκταινόμενα στο χώρο ενώ εκτιμώ και τον κ. Μπηλιώνη που είναι ένας άνθρωπος μαχητικός που ξέρει το αντικείμενο και θέλει και μπορεί να δώσει πολλά στο ηλειακό ποδόσφαιρο.

Γνωρίζοντας τα μέλη της ΠΑΚ Ηλείας και τον χαρακτήρα και την νοοτροπία τους, είμαι σίγουρος πως μπορούν να κάνουν την Ένωση πιο εύστροφη και μέσα από διαφανείς και δημοκρατικές διαδικασίες να παίρνουν πιο ώριμες και πιο σωστές αποφάσεις προς όφελος των σωματείων τα οποία τα τελευταία χρόνια έχουν λιγοστεύσει επικίνδυνα και για το καλό του ηλειακού ποδοσφαίρου αυτό πρέπει να αλλάξει σύντομα και να αυξηθεί και πάλι ο αριθμός τους».

Όλη η επικαιρότητα