Ηλεία

Βρεφονηπιακός Σταθμός Κέντρου Ήλιδας της Ι.Μ. Ηλείας: Επισκέφθηκε η Ανθρώπινη Αλληλεγγύη-Είναι θέμα ανθρωπιάς…

Τον Βρεφονηπιακό Σταθμό της Ιεράς Μητρόπολης Ηλδίας στο Κέντρο του δήμου Ήλιδας, επισκέφθηκε την Παρασκευή κλιμάκιο της Ανθρώπινης Αλληλεγγύης.

Το κλιμάκιο της οργάνωσης, προσέφερε παιδικά ρούχα, παπούτσια και παιχνίδια, δίνοντας μεγάλη χαρά στα παιδιά του Σταθμού. Επίσης, μοιράστηκαν και καραμέλες προσφορά της καραμελοποιίας «Μουζάκης Ο.Ε.».

Παρά τις μεγάλες δυσκολίες, η Ανθρώπινη Αλληλεγγύη συνεχίζει τις δράσεις της για τον συνάνθρωπο, με τελευταία την επίσκεψη στον Βρεφονηπιακό Σταθμό του Κέντρου Ήλιδας

Η Ανθρώπινη Αλληλεγγύη στην δύσκολη συγκυρία από την έναρξη της πανδημίας, προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρίσκεται κοντά στους οικονομικά αδύναμους και στις ευπαθείς ομάδες, αν και τα μέσα πλέον που διαθέτει λόγω μείωσης των προσφορών, είναι περιορισμένα…

Μιλώντας στην εφ. «Πατρίς της Κυριακής» ο πρόεδρος της Ανθρώπινης Αλληλεγγύης κ. Αποστόλης Αποστολόπουλος επεσήμανε ότι κάθε χρόνο η οργάνωση επισκέπτεται τον Βρεφονηπιακό Σταθμό του Κέντρου Ήλιδας, για να προσφέρει στα παιδιά, λέγοντας ότι είναι σημαντική η χαρά που παίρνουν για την δράση αυτή.

Παράλληλα, έκανε έκκληση σε χορηγούς και στους πολίτες, όπως μπορούν να βοηθούν σε αυτή την προσπάθεια, γιατί τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ευπαθείς ομάδες είναι αυξημένα.

«Είναι θέμα επιβίωσης ανθρώπων που μένουν δίπλα μας. Είναι θέμα ανθρωπιάς…», αναφέρει για την ανάγκη αλληλεγγύης, ο πρόεδρος της Ανθρώπινης Αλληλεγγύης κ. Απ. Αποστολόπουλος

«Κάνουμε μια ακόμη φορά έκκληση σε χορηγούς, στον απλό κόσμο, με τον τρόπο του ο καθένας από την μεριά του να στηρίξει την Ανθρώπινη Αλληλεγγύη.

Οι καιροί που ζούμε είναι ακόμη πιο δύσκολοι, αλλά ο καθένας με τις δυνατότητές του, ας συμβάλλουμε ώστε κάποιοι συνάνθρωποί μας να μπορούν να έχουν ένα πιάτο φαγητό τη μέρα, να έχουν να ντυθούν, να μπορέσουν να ζήσουν.

Είναι θέμα επιβίωσης ανθρώπων που μένουν δίπλα μας. Είναι θέμα ανθρωπιάς.

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας, όσους βοηθούν, παρότι και οι ίδιοι αντιμετωπίζουν δυσκολίες…», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αποστολόπουλος.

Όλη η επικαιρότητα