ΕΠΣ Ηλείας

Β. Χριστοδουλόπουλος (Αστέρας Αμαλιάδας): «Θέλουµε τον Ανδρέα Παπαδάκο δίπλα µας, όµως αυτό εξαρτάται από τον ίδιο»!

Με αφορμή τα όσα ακούγονται και λέγονται στην Αμαλιάδα τον τελευταίο καιρό για εμπλοκή στα κοινά του Αστέρα του Ελληνοκαναδού επιχειρηματία κ. Ανδρέα Παπαδάκου με καταγωγή από τον Αμπελόκαμπο, η «Πατρίς – Σπορ» επικοινώνησε με τον Γεν. Αρχηγό του Αστέρα και «δεξί» χέρι του νυν προέδρου της ομάδας κ. Ανδρέα Παπαδάτου, ο οποίος μας τόνισε τα εξής:

«Αυτό είναι μια παλιά ιστορία, και όχι τωρινή, που κάποιοι τη θυμήθηκαν και πάλι τώρα, εν μέσω του lockdown που βιώνουμε. Πριν λοιπόν τη νέα καραντίνα, υπήρξε ένα προγραμματισμένο ραντεβού ανάμεσα σε στελέχη της διοίκησης του Αστέρα Αμαλιάδας, με τον Ελληνοκαναδό επιχειρηματία Ανδρέα Παπαδάκο, το οποίο και  αναβλήθηκε, λόγω της επιβολής του lockdown. Επρόκειτο να είναι μια συνάντηση πολύ σημαντική για το μέλλον της ομάδας.

Άλλωστε  ο νυν Πρόεδρος του συλλόγου κ. Ανδρέας Παπαδάτος, διατηρεί  πολύ καλές σχέσεις με τον κ. Ανδρέα Παπαδάκο διατηρεί καλές σχέσεις. Ανάμεσά τους εδώ και καιρό, έχουν υπάρξει διάφορες συζητήσεις προκειμένου ο Ανδρέας Παπαδάκος να στηρίξει την προσπάθεια. Και τα πράγματα έχουν μείνει προς το παρών εκεί. Εκείνο λοιπόν το οποίο επίκειται να συζητηθεί όταν έρθει η ώρα, είναι αν θα το κάνει και σε ποιο βαθμό από δω και πέρα, ή αν θα είναι εφικτό να έχει έναν πιο ενεργό και ουσιαστικό ρόλο στα δρώμενα της ομάδας, ο κ. Ανδρέας Παπαδάκος, ο οποίος κατάγεται από τον Αμπελόκαμπο (παλιός πρόεδρος του τοπικού Εθνικού), και κατέχει αυτή τη στιγμή, τη θέση του Αναπληρωτή Δημάρχου του Δήμου Ήλιδας, ενώ έχει να παρουσιάσει σημαντική δράση στα κοινά, όντας μεταξύ άλλων Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας, αλλά και έχοντας προβεί σε πολλές ευεργεσίες, με πιο πρόσφατη, την αγορά ενός αξονικού τομογράφου για το νοσοκομείο της Αμαλιάδας. Βεβαίως κατέληξε ο κ. Β. Χριστοδουλόπουλος, ουδείς γνωρίζει τις προθέσεις του Ανδρέα Παπαδάκου αυτή τη στιγμή. Το γεγονός όμως και μόνο, ότι στο άμεσο μέλλον θα έχουμε μαζί του μια συνάντηση, φανερώνει από μόνο του ένα πολύ σημαντικό γεγονός, το οποίο απομένει να δούμε ποιο αποτέλεσμα θα φέρει».

Όλη η επικαιρότητα