Ηλεία

«Γίγαντες» με καρδιά…μωρού! Οι Μολοσσοί Ηπείρου παίζουν με τα παιδιά

Εντυπωσιάζουν με τον όγκο τους και το δυνατό γαύγισμά τους αλλά η καρδιά τους είναι σαν μωρού κάτι που αποδεικνύεται στις σχέσεις τους με τα μικρά παιδιά. Ο λόγος για τα υπέροχα σκυλιά Μολοσσοί Ηπείρου.

Το ΝΠ Πολιτισμού-Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Πηνειού και ο Όμιλος Φίλων Μολοσσού Ηπείρου με πρόεδρο τον Παν. Θανόπουλο, πραγματοποίησαν χθες το πρωί στο Πάρκο ΟΣΕ Βαρθολομιού την 4η Πανελλήνια παρουσίαση σκύλων (Μ.Τ.Η) Μολοσσός της Ηπείρου, μιας ξεχωριστής φυλής σκύλου.

Στην όμορφη και άκρως ενδιαφέρουσα κυνοφιλική εκδήλωση μίλησαν ο διεθνής Κριτής F.C.I κ. Στέλιος Μακαρίτης και ο κτηνίατρος Δημήτρης Λαγανόπουλος.

Φυσικά την παράσταση «έκλεψαν» τα γιγαντόσωμα σκυλιά που όμως έχουν καρδιά …μωρού αφού είναι άριστη παρέα για μικρούς και μεγάλους.

Παρόντες στην εκδήλωση: ο πρόεδρος ΝΠ Πολιτισμού Αθλητισμού Δ. Βασιλόπουλος, ο αντιδήμαρχος Γ. Παναγούλιας, η τ. δήμαρχος και νυν δημ. Σύμβουλος Βάλια Κοντούλη, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Δ. Πηνειού Δ. Γεωργόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος το ΟΦΜΗ Π. Θανόπουλος,  ο πρόεδρος της ΤΚ Βαρθολομιού Τάσος Πουλής κ.α.

Χαλκιόπουλος Γιάννης

«Ο Καρλίτο είναι οκτώ μηνών τον έχω κοντά μου από 38 ημερών και είναι μέλος της οικογένειάς μας. Είναι πολύ φιλικός με τα παιδιά. Οι δύο γιοί μου παίζουν καθημερινά μαζί του. Είναι φύλακας στο σπίτι και αγκαλιά με τα παιδιά»

Μαφρέδας Ανδρέας

«Ο Ρεξ είναι δύο ετών, 75 κιλά, τρώει όλο το…φαγητό του, είναι άριστος φύλακας και καθόλου επιθετικός. Φιλικός με όλους και με τα παιδιά. »

Μαφρέδας Αλέξης

«Η Ήρα 1,5 ετών και ζυγίζει 50 κιλά. Φύλακας πιστός. Δεν επιτίθεται είναι ήρεμος και φιλικός με τα παιδιά.»

Πλανήτερος Λευτέρης

«Ο Βράχος είναι έξι μηνών και 42 κιλά. Η σχέση του με τα παιδιά είναι φανταστική. Έχω δύο μικρά παιδιά και παίζουν καθημερινά μαζί του. Μην σας ξεγελάει ο όγκος του»

Όλη η επικαιρότητα