Γ Εθνική

Γ’Εθνική: Όλοι μέσα στον 9ο όμιλο!

Ακούστε το άρθρο

Με την συμμετοχή του ΠΑΟ Βάρδας και του Αίαντα Γαστούνης αλλά και όλων των υπόλοιπων ομάδων του 9ου ομίλου θα συνεχιστεί – με όποιο τρόπο αποφασιστεί – το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αφού όλοι τους δήλωσαν συμμετοχή μέχρι και χθες που έληξε η προθεσμία.

Τελευταίες είπαν το «ναι» Αχαϊκή, Πάμισος και Διαβολίτσι οι οποίοι συνεχίζουν να αντιδρούν όμως όπως και στην περίπτωση των υπολοίπων ο κίνδυνος του υποβιβασμού υπερίσχυσε των ανησυχιών.

Εθνικός Σκουλικάδου και Τσιλιβή ήδη έχουν ξεκινήσει προπονήσεις, Ζάκυνθος, Παναιγιάλειος και Παλληξουριακός θα λάβουν και αυτοί κανονικά μέρος ενώ φυσικά συμμετοχή έχουν δηλώσει ο Ναυπακτιακός Αστέρας, η Θύελλα Πατρών και ο Διαγόρας Βραχνεΐκων.

Ο Αίας ήταν η πρώτη ομάδα που δήλωσε συμμετοχή και μετά ακολούθησε και ο ΠΑΟΒ ενώ γενικά, πάνω από 100 σωματεία έχουν δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (σε σύνολο 137) και όλα δείχνουν ότι δεν θα ξεπερνούν τα 4-5 αυτά που δεν θα δήλωναν μέχρι χθες το αργά το βράδυ που έληγε η προθεσμία, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι, αν δεν ανακοινωθεί επίσημα το περιεχόμενο της προκήρυξης του πρωταθλήματος.

Συνεδριάζει αύριο η ΕΠΟ

Αύριο στις 14.00 θα συνεδριάσει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ προκειμένου να πάρει αποφάσεις και στη συνέχεια να ανακοινώσει τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, καθώς πολλά ακούγονται. Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί και ένα σενάριο που θέλει τις ομάδες να ξεκινούν από το μηδέν χωρίς να μετρούν οι βαθμοί που είχαν πάρει στο ξεκίνημα της σεζόν, αν και απ’ ότι φαίνεται αυτό δεν θα ισχύσει τελικά.

Επίσης, προς το παρόν, δεν έχει βρεθεί καμία λύση για την κάλυψη των τεστ κορονοϊού, ενώ και τα σωματεία παρακαλούν τους Δήμους και τις Περιφέρειες να βοηθήσουν, όμως δεν φαίνεται να μπορούν να αναλάβουν μόνιμα το βάρος. Επίσης η ΕΠΟ θ’ αποφασίσει τη χρήση του VAR στους αγώνες της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου.

Όλη η επικαιρότητα